Rumenilo ili bronzer?

Lepo naglašeni obrazi su oduvek bili sinonim za savršen makeup look i devojku koja o svom izgledu brine do tančina. Oni su detalj koji lice čini svežim i vizualno užim, a crte lica diskretno definisanim. Za ovakve obraze, devojke najčešće koriste moći mekeup pomoćnika – rumenila i bronzera. Međutim, često su u nedoumici koji proizvod treba koristiti. Odgovor je jednostavan – zavisi od rezultata koji želiš da postigneš. Pa, krenimo redom:

Njegovo veličanstvo – Rumenilo


Kome treba? Rumenilo je savršeno rešenje za sve devojke svetlije puti koje žele da osveže i naglase svoje jagodice. Svetao ten je odlična podloga za dve najpopularnije nijanse rumenila – roze i boju breskve.

Šta postižeš? Kada se pravilno nanese, rumenilo daje licu prirodnu svežinu. Ono spada među one proizvode koji na jedinstven način ističu žensku lepotu, dodajući dozu nežnosti celokupnom makeupu.

Gde možeš pogrešiti? Zbog boja u kojima dolazi, s rumenilom se lako može desiti greška. Najčešće je to velika količina proizvoda na obrazima i zato ga uvek treba nanositi na prirodnoj svetlosti.

Koji ti proizvod preporučujemo? L'Oréal Paris Infallible Blush Paint paletu rumenila koja ispunjava očekivanja i najzahtevnijih ljubiteljki šminke. U ovoj paleti ćeš naći četiri rumenila roze nijanse i jedno u boji breskve, što ti pruža bezbroj mogućnosti za eksperimentisanje.

Njegovo veličanstvo – Bronzer


Kome treba? Bronzer je namenjen devojkama tamnijeg tena koje žele da definišu svoje crte lica. Ako je tvoja koža suviše svetla, a ipak odlučiš da upotrebiš bronzer, rizikuješ da ti na licu ostanu vidljivi tragovi njegovog nanošenja. Za razliku od rumenila, bronzer se nanosi na jagodice i ispod njih i to u sasvim malim količinama.

Šta postižeš? Pažljivo odabran i upotrebljen, bronzer definiše crte lica i nanosi se kako na jagodice tako i na bradu. Bronzer je pravo rešenje kada želiš da svom looku dodaš dozu seksipila i dramatičnosti.

Gde možeš pogrešiti? Greške sa bronzerom se ne razlikuju previše od onih koje ponavljaš sa rumenilom. Veoma je važno da bronzer bude precizno nanet i zato je potrebno koristiti odgovarajuću četku. Ako za njegovo nanošenje koristiš previše široku četku, može se desiti da na kraju proizvod završi na celom licu, što ne izgleda nimalo privlačno.

Koji ti proizvod preporučujemo? L'Oréal Paris Glam Bronze je bronzer pogodan za sve tipove kože, a licu pruža prirodno preplanuli izgled.  

Pročitaj još: Kako naneti bronzer na svetao ten

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette Pinks

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette Ambers

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Glam Bronze

    Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, rumenilo, bronzer

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beauty tajne fotogeničnih devojaka

Da li se i tebi čini da neke devojke na fotografijama uvek izgledaju prekrasno, a tebi to nikako ne uspeva...