Rumenilo kao obavezan korak u šminkanju by @imafashionbabe

Kada kažem reč rumenilo, setim se kada sam kao klinka gledala mamu kako se šminka i onda mi ona karminom stavi dve tufnice na obraze i niko srećniji od mene.

Od kada sam počela da se šminkam, a tome ima već preko 10 godina, uvek sam u svojoj makeup rutini koristila rumenilo.

Zašto? Rumenilo vašem licu daje svežinu, zdrav izgled koži, izgledate budnije, vedrije, odmornije. Ja često kada nemam mnogo vremena za šminkanje, a želim da izgledam ekstra sveže, stavim korektor, malo pudera, rumenilo, maskaru i spremna sam!

Primetila sam da sa trendom konturisanja, devojke misle da im je rumenilo nepotrebno. Međutim, posebno ako radite konture ili koristite bronzer i hajlajter, rumenilo je obavezan korak. Ako preskočite rumenilo, i stavite samo bronzer ili konture, vrlo lako možete da izgledate starije nego što jeste. A da budemo iskrene, to ni jedna od nas ne želi.

Pogledaj Dunjin video: Prirodno konturisanje

 

 

A photo posted by Du Yo (@imfashionbabe) on

 

Što se tiče boje rumenila, ja uvek biram rozikasta rumenila, sa tek malo sjaja u sebi. Smatram da uz moju boju kože, koja ima maslinasti pod-ton, najbolje pristaje. Često vidim da devojke kombinuju rumenila uz boju karmina ili boju senke, međutim, ja sam po pitanju toga 'old school' i volim da se držim onoga što znam. A to je:  blago se nasmejete i na centar obraza stavite malo roze rumenila (ili neke druge nijanse, koju vi prefeririate) i obavezno ga nanosite blagim kružnim pokretima, nabacite osmeh i svet je vaš!

Pročitaj i  kako da potrefite pravu nijansu pudera

Do sledećeg čitanja, 

Du Yo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Master Blush Face Studio Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da se našminkaš za noć Veštica II deo

Nastavljamo sa predstavljanjem fantastičnih ideja za maske za Noć Veštica, koje su inspirisane različitim likovima iz poznatih priča i filmova...