Rumenilo na kapcima

Često se dešava da jednostavno ne možemo da se odupremo želji da imamo nešto novo od šminke, iako za to možda nema potrebe. U nekim drugim slučajevima, izlazeći iz kuće u neseser stavljamo toliko mnogo proizvoda „za svaki slučaj“ da nam torba postane preteška.

Ako vam je dosta nošenja teških torbi i prepunog nesesera, predlažemo vam da probate da neke proizvode zamenite drugim – kao na primer da svoje omiljeno rumenilo koristite umesto senke za oči. Zvuči pomalo čudno? Pogledajte zašto je ovo sjajna ideja.

Po ugledu na eksperte


Poslednjih nekoliko sezona šminka sa mat efektom je potpuni hit – ruževi za usne, tečni puderi, senke za oči... Najpopularnije su, svakako, palete senki u braon boji, koje koristimo za trendi našminkane oči. Naš predlog je da omiljenu paletu izvadite iz nesesera i ostavite je za neku sledeću sezonu, a da umesto toga probate par trikova koje primenjuje skoro sve beauty blogerke.

One savetuju da svoje omiljeno rumenilo koristite umesto senki za oči. Mi verujemo da ćete biti oduševljene ovim novitetom. Trajnost rumenila je izuzetno dobra, a pigmentacija boja savršena, što je dovoljan razlog da budete sigurni da će vaši kapci izgledati fenomenalno. Osim toga, ako koristite kvalitenu odgovarajuću četkicu za nanošenje, rumenilo se podjednako lako nanosi na kapke kao i senke.

Zašto slediti ovaj trend?


Rumenilo na kapcima se ne nakuplja na pregibima oka, što je često slučaj sa senkama. Boja rumenila naglašava prirodne crte lica, bez neželjenog osećaja da ste preterali sa količinom šminke na očima. Savršeno se uklapa sa nijansama na obrazima, pa ćete tako izgledati potpuno prirodno.

Igra svetlosti i senke je jedna od namena rumenila. Alli, ne zadržavajte se samo na tome! Verujte u svoje omiljeno rumenilo i njegove moći i sigurno ćete blistati u svakoj prilici.

Pročitajte više: Najbolje nijanse rumenila za proleće 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend alert: Probali smo maskaru o kojoj bruji Tik Tok

Otkrivamo zašto je Maybelline New York Lash Sensational Sky High maskara postala najviralnija maskara na Tik Toku...