Rumenilo po tvojoj meri

Kao što je veoma važno prilagoditi puder tenu, tako bi i izbor odgovarajućeg rumenila trebalo da bude imperativ u šminkanju. Sa dolaskom proleća i viška sunčanih sati, boja našeg lica se menja pa su nam često potrebne i promene ovog proizvoda. Kako se ne biste izgubile u mnoštvu pojedinačnih kutijica, L’Oreal Paris ima rešenje u vidu svoje prve postojane palete rumenila Infallible Blush Paint.

Eksplozija nijansi


Ovaj proizvod se može naći u obliku dve palete pod nazivima 01 Pink i 02 Amber. Obe sadrže po pet različitih nijansi, a dok se prva diči svojim eksplozivnim varijacijama roze boje, druga u ponudi ima tamnije opcije koje će savršeno pristajati nešto više preplanulom tenu.

Infallible Blush Paint je napravljen od najkvalitetnijih pigmenata i zbog toga ostavlja veoma intenzivan finiš na vašim obrazima i jagodicama.

Fleksibilnost nanošenja

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ono što je možda najinovativnije kada je reč o samim bojama je činjenica da možete nanositi samo jednu ili kombinovati više nijansi u toku blendiranja. Zbog toga ste u mogućnosti da na što lakši način kreirate željeni make-up efekat.

Kako biste imali što upečatljiviji izgled, predlažemo vam da stavite više slojeva svoje omiljene Pink ili Amber varijante. Bonus savet: sigurni smo da ćete u kombinaciji sa nekim od L’Oreal Paris Lip Paint tečnih ruževa proizvesti nezaboravni dnevni ili večernji look.

Pročitaj više: Najbolje nijanse rumenila za proleće 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, proleće, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Važno je da izabereš pravi prajmer prema svom tipu kože, kako bi osetila sve benefite ovog cuvenog makeup proizvoda !

Isti makeup proizvodi pa tako i prajmeri za lice potpuno drugačije izgledaju na različitim tipovima kože, zato je važno da izabereš onaj pravi prema s...