Rumenilo po tvojoj meri

Kao što je veoma važno prilagoditi puder tenu, tako bi i izbor odgovarajućeg rumenila trebalo da bude imperativ u šminkanju. Sa dolaskom proleća i viška sunčanih sati, boja našeg lica se menja pa su nam često potrebne i promene ovog proizvoda. Kako se ne biste izgubile u mnoštvu pojedinačnih kutijica, L’Oreal Paris ima rešenje u vidu svoje prve postojane palete rumenila Infallible Blush Paint.

Eksplozija nijansi


Ovaj proizvod se može naći u obliku dve palete pod nazivima 01 Pink i 02 Amber. Obe sadrže po pet različitih nijansi, a dok se prva diči svojim eksplozivnim varijacijama roze boje, druga u ponudi ima tamnije opcije koje će savršeno pristajati nešto više preplanulom tenu.

Infallible Blush Paint je napravljen od najkvalitetnijih pigmenata i zbog toga ostavlja veoma intenzivan finiš na vašim obrazima i jagodicama.

Fleksibilnost nanošenja

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Ono što je možda najinovativnije kada je reč o samim bojama je činjenica da možete nanositi samo jednu ili kombinovati više nijansi u toku blendiranja. Zbog toga ste u mogućnosti da na što lakši način kreirate željeni make-up efekat.

Kako biste imali što upečatljiviji izgled, predlažemo vam da stavite više slojeva svoje omiljene Pink ili Amber varijante. Bonus savet: sigurni smo da ćete u kombinaciji sa nekim od L’Oreal Paris Lip Paint tečnih ruževa proizvesti nezaboravni dnevni ili večernji look.

Pročitaj više: Najbolje nijanse rumenila za proleće 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 102 Darling Pink

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah

Povezane teme: senčenje lica, konturisanje, proleće, rumenilo

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji proizvodi za negu kose ovog proleća

Novo godišnje doba iziskuje novu rutinu za negu kose. Na tebi je da svojoj kosi, uz pomoć najboljih proizvoda, podariš najbolju moguću negu ...