Sa crvenog tepiha: Dva looka Ajšvarje Raj u Kanu koja ćemo pamtiti

Pored nezaboravnog defilea El Fening na otvaranju ovogodišnjeg Kanskog festivala, kao neke od naših megafavorita bismo izdvojili i ova dva pojavljivanja Ajšvarje Raj na crvenom tepihu.

Crveni tepih – nude usne

 

Ova filmska superzvezda definitivno zna da stvori nesvakidašnji modni i beauty kontrast. Ne samo što je u svetloplavoj haljini dostojnoj princeze skoro „lebdela“ nego su njene nude usne ponosno „prkosile“ drečavocrvenom tepihu. Izbor L'Oréal Paris Color Riche Matte ruža u nijansi 634 Greige Perfecto potvrdio je pravilo da su tamniji nude karmini nekada bolja opcija od svetlijih.

Dva karmina – jedan look

 

Ako ste savladale kombinovanje olovaka za usne i ruža, kao i stavljanje sjaja za usne preko ruža, onda je pravi trenutak da počnete da koristite dva karmina za jedan makeup look. Dosetljiva Ajšvarja je za ovaj look upotrebila L'Oréal Paris Color Riche Matte karmine 346 Scarlet Silhouette i 430 Mon Jules. Miks skarletno crvene i bordo nijanse kreirao je matchy-matchy momenat pošto se bivša mis sveta u ovom slučaju odlučila za jarkocrvenu haljinu.

Kontrastovanje i slaganje boja na stranu, verujemo da bismo dugo prepričavali bilo koju makeup odluku neodoljive Ajšvarje!

Više na: Kan 2017: Spoj sedme umetnosti i lepote

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 634 Greige Perfecto

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 430 Mon Jules

    Poručite odmah

Povezane teme: Kan, Crveni tepih, RedCarpet, kan 2017

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Muško odelo : novi trend, jasna poruka

Jedna od najupečatljivijih modnih pojava na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu bila je Čarliz Teron u perfektnom Dior haute couture crnom odelu. ...