Samo za hrabre: Tamni ruževi za svaku priliku

Izbor šminke bez sumnje govori mnogo o vama, vašem unutrašnjem svetu i temperamentu.​ Blaga šminka, koja ne pokazuje skoro ništa novo i senzacionalno, svojstvena je ženama koje su smirene i uklapaju se u okolinu, dok jaka šminka odaje ženu neukrotive prirode, željnu divljenja i aplauza.

Neki trendovi nestaju već nakon jedne sezone, a neki nastavljaju da vladaju i inspirišu kreatore i šminkere i po nekoliko sezona. Jedan od trendova koji dugo opstaju i o kome smo već dosta pisali je svakako trend tamnih ruževa za usne. Ovaj trend, čini nam se, još dugo će ostati na tronu, na koji smo ga zasluženo uzdigli.

Tamno ljubičasta, tamno braon, tamno crvena, boja vina, čak i tamno plava su boje koje možete naći među proizvodima u svakoj parfimeriji.​

Sigurni smo da svaka devojka koja ima čvrst karakter ima bar jedan proizvod za šminkanje u nekoj od ovih nijansi. Tačno je da često od muškaraca čujemo kako žena koja na usnama ima taman ruž, u stvari preteruje sa šminkanjem. Ovo svakako nije tačno - naprotiv!

Upravo tamni ruževi nam daju slobodu da odmorimo lice od jake i teške šminke, naročito na očima. Tamnije nijanse ruževa zahtevaju blagu i umerenu šminku ostalih delova lica.

Tamni ruževi poput magneta privlače hrabrije dame koje su sigurne u svoj izgled
Ako i vi želite da budete sigurne u svoju lepotu i izgled, birajte tamne mat ruževe. Oni će vaš osmeh učiniti čarobnim, a čak iako niste baš vešte u nanošenju karmina, usne će izgledati privlačno. Tamni ruževi sa sjajnim efektom su pak zaštitni znak teško osvojivih devojaka. Takve devojke ne samo da žele aplauz samo za sebe, već traže da aplauz bude što je moguće glasniji.

Pažljivo birajte tamne sjajeve za usne, i budite sigurne da u neseseru uvek uz sebe imate ogledalo, kako biste popravile sitne nedostatke. Ako za to ima potrebe, naravno!

Samo napred devojke! Hrabro ka najtamnijoj nijansi!

Pročitaj više na: 6 ključnih trikova za nošenje tamnijih karmina by @Stasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Lip Paint Matte 207 Wuthering

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational 886 Berry Bossy

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational 887 Blackest Berry

    Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, usne, mat usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna za trendy prolećni makeup u plavim nijnsama?

Zaboravi na dosadne boje, jer ovog proleća u fokusu su plave nijanse, evo kako da se nasminkaš a da pratiš trendove sezone...