Saveti za brzo jutarnje nanošenje ajlajnera

Bez obzira na to u kakvoj si žurbi, nijedna od ovih makeup tajni ne oduzima više od jednog do dva minuta, a efekat će biti fantastičan. Veruj nam na reč, ako primeniš neki od ovih trikova, nemaš razloga za jutarnju paniku!

1. Go smoky!

 

 


Ako nisi preterano spretna s ajlajnerom ili nemaš vremena za besprekoran cat eye look, ne brini. Jednostavno ajlajnerom povuci liniju tik uz gornje i donje trepavice.

Zatim ove linije (ne opterećuj se time jesu li one savršene) iskoristi kao osnove do kojih ćeš naneti crnu ili sivu senku, koju ćeš potom blago razmazati jagodicom kažiprsta.

2. Upotrebi odgovarajući „alat”

 

 


Ako pak želiš „čist” i stroži izgled, odnosno pravu liniju ajlanera, primeni sledeći trik: prisloni karticu, selotejp ili neki sličan „alat” uz kapak i potom povuci liniju ajlajnerom kao da crtaš uz pomoć lenjira. Bićeš zapanjena rezultatom!

4. Tajna je u jednostavnosti

 

 


Kada si u žurbi, ponekad je sve što je potrebno povratak jednostavnom šminkanju. Nanesite ajlajner na spoljašnji i centralni deo kapka za jednostavno definisanje koje traje čitav dan, savetuje Ešli Rebeka, njujorški makeup ekspert.

5. Obrni sve!

Ako svakog trenutka moraš da istrčiš iz kuće, a neophodan ti je svež izgled, postoji jedan pomalo iznenađujući trik. Naime, Rebeka preporučuje da odabereš obrnut ajlajner look – ispod linije donjih trepavica nacrtaj liniju koja prati oblik oka, popuni je i dodaj malo maskare.

Rezultat: moderan i fenomenalan izgled za koji ne treba previše truda. A ni vremena!

Pročitaj više: Ajlajner saveti za početnice​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Gel 01 Black

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Super Liner Black

    Poručite odmah

Povezane teme: ajlajner, oči, trend

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako da ti nokti izgledaju negovano i lepo posle leta? Tajna je u nezi i novom nail trendu!

Sigurno si primetila kad se vratiš sa mora da ti nokti više pucaju, lome se i listaju. Da bi ti nokti izgledali negovano i lepo otkrivamo ti tajnu neg...