Saveti za iscrtavanje usana olovkom

Trend iscrtavanja usana se naročito proširio u poslednjih godinu, dve dana. Da li zbog Kajli Džener, koja je dodatnim iscrtvanjem svojih, već dovoljno punih usana, postala kraljica ovog trenda, ili zbog uobičajenog povratka trendova posle nekog vremena, iscrtavanje usana je ponovo apsolutni hit u šminkanju.

Male tajne velikih majstora


Profesionalni šminkeri koriste ovu tehniku da usnama daju dodatnu punoću, i to na jednostavan način koji svaka od vas može probati kod kuće. Za dobro konturisane usne važno je da imate olovku koja će biti za nijansu tamnija od ruža koji ste izabrali. Tvrđe olovke će vašim usnama dati punoću i obim, a mekše diskretno čine usne prirodno punijim.

Kada govorimo o iscrtavanju usana, važno je pridržavati se nekoliko osnovnih pravila. Ako linija olovke prelazi granice usana, rizikujete da izgledate grubo i „veštački“. Sledeći savete poznatih šminkera, savetujemo vam da upadljivije ivice ostavite za sredinu usana, dok na krajeve treba naneti samo blagu liniju kako bi usne izgledale prirodno.

Iz ugla amatera


Ako nemate dovoljno iskustva u iscrtavanju usana, naš savet je da počnete sa ružem i olovkom u nude nijansi. Tako ćete biti sigurni da greške koje napravite u nanošenju neće biti preterano vidljive, a vama će biti lakše da ih ispravite.

Pročitajte više na: Make Up In the City Epizoda 3: Efekat punijih usana

Povezane teme: karmin, ruž, konturisanje, usne, nude, iscrtavanje usana, olovka za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

,,Siren Eyes ’’ zanosni makeup trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati

Voliš i pratiš makeup trendove na društvenim mrežama ,,Siren Eyes ’’ je novi trend sa TikTok-a koji ćeš obožavati...