Saveti za lepotu Alesandre Ambrozio

Jedna od najpoznatijih manekenki na svetu, Alesandra Ambrosio, može vam biti inspiracija. Ona je podelila nekolikosvojih beauty trikova, a vi ih probajte!

 

Alesandra Ambrosio napominje da je koži potrebno dosta vode, tako da se ona trudi da joj upravo to i pruža. Pošto se bavi manekenstvom, njen posao zahteva dosta šminke... Ali, ova lepotica i za to "ima leka". Kada ima slobodan dan, osim kreme koja čuva njenu kožu lica, ona nosi samo - naočare za sunce

"Kada mi treba neka promena, igram se sa bojom kose. Ali, kada ne radim, na licu nosim samo naočare za sunce", rekla je ona jednom prilikom, objašnjavajući koliko joj je važno da joj koža lica uvek bude besprekorno čista i mladalački elastična. 

 

Moto Alesandre Ambrosio - večni odmor! Kako kaže, ona tako živi. Ključ je u prirodi, preparatima koji u sebi sadrže prirodne sastojke, nežnim sitnicama za šminkanje prirodnih i vedrih boja. Alesandra u šali voli da istakne da ni filtere na Instagramu više ne koristi, ali tretmani puni vitamina C su definitivno njen fah. 

Takođe, što je starija, a bavi se poslom koji zahteva dosta putovanja, osim dobrog sna ona se omiljenim kremama za sunčanje štiti od sunca. Uz samo ovih par saveta poznate manekenke, možete dovesti izgled do samog savršenstva.


Pročitajte još: Make-up trikovi kojima se služe najlepše žene na svetu! 

Povezane teme: nega, poznati, zaštita kože

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sezona sandala je zvanično počela, evo koji trend će krasiti tvoje nokte

Sezona sandala je zvanično počela, negovana stopala će biti beauty prioritet ali ništa manje nisu važne ni nijanse koje ćeš nositi na svojim stopalima...