Saveti za lepotu Dragane Mićalović 

Kada su u pitanju make-up rituali, Draganino pravilo je da ne nikada ne preteruje sa šminkom, a da proizvodi koje koristi ne moraju da budu skupi, ali da svakako moraju da budu kvalitetni.


- Volim da me šminkaju, ali važim za osobu koja to ne praktikuje preko dana. Ukoliko me očekuje neki važan događaj, stavim malo dnevnog pudera, maskaru i spremna sam. Kada su u pitanju večernje prilike, volim da istaknem oči i tada koristim ajlajner, kao i malo rumenila. Obožavam karmine, posebno u crvenoj i bordo nijansi, a dopadaju mi se i nežne boje. Šminka koju koristim ne mora da bude mnogo skupa, ali neophodno je da bude kvalitetna - kaže Dragana za magazin Story, dodajući da zahvaljujući genetici do sada nije imala problema sa licem, ali da ima osetljivu kožu koja je sklona iritacijama ukoliko koristi neadekvatnu šminku, zbog čega se uvek pridržava samo jednog pravila:


- Baka je naučila moje sestre i mene da koristimo bebi sapun i samo se toga i pridržavam. Želim da štedim svoje lice, dokle god to bude moguće - navodi glumica, otkrivajući na koji način neguje svoju kosu:

- Tu izuzetno vodim računa jer je ona, zbog prirode posla kojim se bavim, izložena čestim feniranjima i peglanjima, pa joj je potrebna dodatna nega. Moji frizeri koriste preparate na biljnoj bazi koje obavezno koristim svaki put kada perem kosu - kaže šarmantna glumica.

Pročitajte više o: 3 proizvoda za vrhunski no-make-up make-up!


Kada je reč o fizičkim aktivnostima i zdravom životu, Dragana tvrdi da su upravo to najvažniji preduslovi za atraktivan izgled.

- Vodim računa o fizičkom izgledu i pravilno se hranim. Postala sam pravi zavisnik od zdravog života. Vežbam, često idem u šetnju, aktivna sam i dobro se osećam - zaključuje Dragana.

Pročitajte više o: Glamur i elegancija: Make up trikovi Slobode Mićalović

Registrujte se / Prijavite se