Saveti za lepotu: Lena Kovačević otkriva svoje male beauty tajne

Lepa pevačica ne prestaje da dobija komplimente na račun svog izgleda, ali kako kaže, kada je njena lepota u pitanju, prošla je kroz različite faze dok se nije pronašla.

 

Lena Kovačević može se pohvaliti savršenom prirodnom lepotom, a kao i većina dama, dosta je eksperimentisala sa svojim izgledom dok nije pronašla ono što joj najviše odgovara. Tako je svoju prirodnu boju kose ofarbala u plavo, objašnjavajući zašto je odabrala baš tu nijansu. 

- Najviše volim plave pramenove na svoju prirodnu boju kose. To me oduvek asocira na more, odmor, sunce... S obzirom na to da sam dosta eksperimentisala sa frizurom, pronašla sam ono što mi se najviše dopada i toga se već dugi niz godina držim - kaže Lena, otkrivajući i kakav make-up preferira.

 

 

- Sve zavisi od mesta i prilike. Nisam ljubitelj transformacija u stilu "pogodite ko sam" i prevelike količine šminke. U svetu odavno vlada trend prirodnog izgleda uz naglašavanje jednog detalja, na primer očiju ili usta, i to mi se dopada - objašnjava Lena za Story, otkrivajući i na koji način neguje kožu lica, kao i koja je njena jutarnja rutina:

 

- Dva puta nedeljno radim pilinge i stavljam maske, po potrebi. Kožu čistim ujutru i uveče balzamom na bazi ulja, posebno u zimskom periodu kako koža ne bi bila isušena, a koristim i hidrirajući tonik. Ujutru nanosim hidratantnu kremu, dok uveče volim da stavim serum ili takođe neki balzam na bazi prirodnih sastojaka - zaključuje Lena.

Pratite nas i na Facebooku za trendove i savete!

Foto: Luka Šarac za Story

Povezane teme: šminka, poznati

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Serum za negu kože u korektoru: Otkrivamo beauty novitet koji je pokupio sve naše simpatije!

S obzirom na “prašinu” koju je podigao na društvenim mrežama, nismo mogli da ne isprobamo novi Bare With Me serum za negu kože u korektoru brenda NYX ...