Saveti za make-up početnice (2. deo) by @anastasijastasha

6. Četkica

Kako tek počinjete,nabavite jednu deblju univerzalnu četkicu, koju možete prstima suziti ukoliko je potrebno za nanošenje bronzera na ivice nosa i lica, a kada bronzer nanositr na jagodice, kotistite je normalno.

7. Maskara

Maskara je meni omiljena kada je šminkanje u pitanju, i dramatično izmeni moj celokupni izgled. Kako sam do sada, od svih make up proizvoda, najviše maskara izmenjala, omiljene su mi one brenda Maybelline, koje i dugo traju, imaju odličnu cenu a i kvalitet.

8. Obrve

Kada sam bila mlađa, obrve nisam dirala jer jednostavno tada niko nije specijalno iscrtavao obrve, više su se nosile one istanjene. Kako je sad moda drugačija, i ja sam oduševljena tom činjenicom, najviše mi prija Lorealov Brow Artist Make Up Genius kit, koji je stvarno genijalan jer sadrži i vosak i senku za obrve i pincetu i daje najprirodniji izgled.

9. Karmin

Za početak izaberite neku neutralnu nijansu, ali se i slobodno igrajte i istražujte koja boja vam najlepše stoji, i da li više volite karmin, sjaj ili obe stvari u kombinaciji.

 

Pročitajte prvi deo teksta ovde!

Saznajte i koji su to po mom mišljenju nezaobilazni make-up trendovi za leto 2016

Vaša Anastasija

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Push Up Drama Maybelline New York

  • Brow Artist Genius Kit L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: maskara, karmin, obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su braon nijense koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu ali braon nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi se da ih nosiš na svojim usnama...