Saveti za šminkanje u poslednjem trenutku

Nemate baš uvek dovoljno vremena za ulepšavanje, zar ne? Međutim, i pored toga što vam je dan ispunjen, trudite se da uvek budete lepe i očaravajuće i dobra stvar da vam makeup industrija to sad i omogućava. Naime, nudi vam se bezbroj saveta za sofisticiran izgled, od kojih su mnogi za one užurbane trenutke kada ne možete baš puno da se posvetite šminkanju.

Da bismo vam pomogli u toj „brzoj“ beauty misiji, nudimo vam tri opcije za koje vam ne treba više od 10 minuta i za koje ćete na skali lepote dobiti definitivno desetku!

Naglašene oči


U ovom looku, fokus je na vašim trepavicama – one moraju biti dugačke, guste i uvijene. Zato, ne trošite puno vremena na ostatak šminke te izdvojite svega par minuta za malo tečnog i kompaktnog pudera.

Nakon toga, vreme je da se posvetite svom očaravajućem pogledu pa pažljivo nanesite maskaru i na gornje i na donje trepavice. Ukoliko baš imate malo vremena, odlučite se za Maybelline New York Big Shot maskaru koja vam daje maksimalan volumen nakon samo jednog sloja.

Ekscentrične senke

Opet započnite šminkanje tečnim i kompaktnim puderom, a ako je potrebno, dodajte svojoj brzoj makeup rutini i malo korektora. Zatim posegnite za paletom senki za oči koja sadrži makar jednu nepredvidivu boju – narandžastu, crvenu, plavu ili žutu. Za njihovo nanošenje vam ne treba puno vremena, jer su same po sebi upadljive i sve što treba je da ih uredno stavite na cele kapke.

Sve je u karminu!


Uvek fenomenalan makeup look koji je pogodan i za dan i za noć je veoma ženstven i oslanja se na karmin.

Kao i u prethodna dva predloga, započnite s tečnim i kompaktnim puderom, a ako želite možete svom tenu dodati malo rumenila ili bronzera. Konačno, završite ovaj ekspresni izgled stavljanjem ruža, a da bi bio što upečatljiviji, neka bude u nekoj tamnijoj nijansi. Da ne napravite nijednu grešku, iscrtajte prvo usne olovkom, a ne zaboravite da karmin ponesete u svom neseseru kako biste uvek mogle da ga popravite u toku poslovnog dana ili nezaboravnog večernjeg izlaska.

Pročitajte još: Najbolji način za posvetljavanje lica by @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Superstay 24h

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Matte Hot Sand

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, oči, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Praznični makeup look-ovi koji inspirišu ove sezone

Ako inače ne dozvoljavaš sebi da se opustiš kada je tvoj izgled u pitanju, praznici su pravo vreme da pustiš mašti na volju i kreiraš pravi praznični ...