Savršen instant sjaj za jesen

Kada je šminka u pitanju, ove jeseni je na snazi nekoliko pravila kojih se treba pridržavati – eksperimenti bojama su poželjni, usne su u boji vina, a sjajna koža... je ponovo u modi! Zato sledeće redove posvećujemo hajlajteru, proizvodu koji je tokom leta imao svoju solo tačku na beauty sceni. I kako nam se čini, ove jeseni će teško tu ulogu prepustiti nekom drugom.

Kako se pravilno koristi hajlajter tokom jeseni?


Parfimerije nude zaista veliki izbor hajlajtera, koji odgovoraju različitim potrebama kože. Tokom leta je hajlajter na licu uočljiviji, zbog jakih sunčevih zraka koji se reflektuju o kožu. Međutim, s dolaskom jeseni, sve je manje sunca, pa je samim tim potrebno naneti i malo veću količinu hajlajtera.

Takođe, važno je voditi računa o tome da hajlajter bude u skladu sa bojom tvoje kože. Ne zaboravi da će preplanulost, na koju si toliko ponosna, vremenom nestati i da će se koži polako vratiti njen prirodni ten. Naš predlog je da tokom jeseni biraš hajlajtere u jesenjim tonovima kao što su zlatni i bronzani.

Ne nanosi na bradu!


Pri nanošenju hajljatera za jesenji makeup, treba imati na umu i to da je velika verovatnoća da će proizvod završiti na tvojoj odeći. Kako zbog hladnijih dana sve češće nosimo marame, šalove, tople džempere, hajlajter nanet u predelu brade se vrlo lako razmazuje.

Bonus savet: Laganim pokretima nanesi bronzer u nekoj toplijoj nijansi na vrh jagodica. Na taj način ćeš omekšati crte lica i dobiti na svežini i blistavosti.

Pročitajte više: Najveći beauty trikovi devojaka koje su uvek savršeno našminkane

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Strobing Stick

    Poručite odmah

Povezane teme: hajlajter

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Dunja Jovanić, Ena Luna i Anastasija Grujić u YouTube serijalu Make Up In The City

Tim nove sezone serijala Make Up In The City obećava fantastične savete i nove makeup trendove. Budi uz Make Up In The City svakog petka i nauči da se...