Savršen ljubičasti karmin za tvoj ten

Odlučili smo da sledeće redove posvetimo boji koja je ove sezone među najaktuelnijim makeup trendovima, jer su ruževi u ljubičastoj nijansi postali must-have proizvod svake devojke koja vodi računa o svom izgledu. Međutim, mnogo je i onih dama koje se plaše ove nijanse, jer ne znaju kako da je pravilno iskombinuju sa ostatkom makeup looka. Pravilno iskombinovana, ljubičasta nijansa na usnama te može učiniti zvezdom večeri. Samo pažljivo čitaj sledeće redove:

Ljubičaste usne za devojke svetlog tena

Za početak, savetujemo ti da ljubičasti ruževi budu tvoj izbor samo za neku večernju priliku, jer u dnevnoj varijanti možeš izgledati kao da si nesvesno preterala sa količinom šminke na licu.  Devojkama svetlijeg tena odlično pristaje ruž u ovoj nijansi, jer stvara jak kontrast između boje kože i usana. Međutim, za ostatak šminke treba izabrati svedenije i mirnije nijanse. Predlažemo ti klasični smokey eye u prirodnim tonovima. Izaberi paletu koja sadrži braon i bež senke koje pogledu daju toplinu. Nakon toga, na svoje usne nanesi odabrani ljubičasti ruž, a ako želiš dodatnu dozu nežnosti i topline, neka to bude proizvod sa mat formulom. Ako želiš da tvoje usne izgledaju punije, onda ti je potrebna i olovka za usne u istoj nijansi kojom ćeš pažljivo uokviriti usne. Osim što će tvoje usne izgledati sočnije, olovka će doprineti da ruž ostane duže na svom mestu.

Ljubičaste usne za devojke tamnog tena

Za razliku od devojaka sa svetlom kožom, tamnopute devojke mogu sebi dozvoliti da ljubičasti ruž nose i tokom dana. Njima ova boja odlično pristaje, jer ljubičaste usne u kombinaciji sa tamnim tenom izgledaju veoma privlačno. Baš zato, tamnoputim lepoticama je dozvoljeno da ovakve usne kombinuju uz apsolutno sve makeup varijante – od tanke linije ajlajnera na kapcima do smokey eye looka. Naš predlog  je da probaš kombinaciju purpurnog ruža sa srebrnim ili zlatnim ajlajnerom na kapcima. Ovo će ti dati jedinstven izgled, pred kojim niko neće ostati ravnodušan. Svim devojkama koje žele da dodatno istaknu svoju originalnost savetujemo da biraju ljubičaste ruževe sa dugotrajnom mat formulom.

Pročitaj još: Magija dugotrajnih karmina

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 78 Royal

    Poručite odmah

Povezane teme: karmin, ruž, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sve misterije crvenog ruža

Crveni karmin odavno je kontroverzni simbol : ženske snage, manipulacije, otmenosti, dekadencije, glamura, zavodjenja, dominacije, skrivanja, okrivanj...