Savršen manikir i kod kuće - uz pomoć jednog proizvoda

Ne možemo uvek lako priuštiti manikir u kozmetičkom salonu, bilo zbog nedostatka novca ili  nedostatka vremena. Ali u ovih par koraka i jedan dobar proizvod možete postići onaj željeni besprekoran izgled  vaših noktiju kao da ste izašle iz salona.

 

Korak 1 : Pripremite kupku za svoje nokte! U činijicu stavite toplu vodu I nekoliko kapi etasrkog ulja (može i maslinovo) I namočite vrhove prstiju

Korak 2: Tanki drveni štapić za manikir, koji je pristupačan i lako ćete ga pronaći u boljim parfimerijama, pomoći će da očistitie nokte i sasvim neagresivno pogurate razmekšale zanoktice .

Korak 3 : Turpijom za nokte strpljivo oblikujte željeni oblik nokta, a onom za površinu ga lako ispolirajte.

Korak 4: Bazni lak za nokte korisna je stvarčica iz dva razloga : nanošenjem štitite nokat od bojenja, I pravite kvalitetniju bazu za lak koji sledi.

Korak 5: Nakon što ste odabrale željenu boju, nanesite lak, Doro dizajnirana četkica umnogome će olakšati posao, a dva sloja će biti potrebna za pun efekat. Naš je predlog je da nalakirate jednu pa sačekate da se osuši pre no počnete sa lakiranjem druge, kako bi uvek jedna ruka bila slobodna za kuckanje poruka i slične neodložne posliće :)

Korak 6 : I ovde je ključna razlika za nokte kao iz salona : Gel Setter od brenda Essie. Isprobale smo, zavolele smo ga  i tvrdimo : ne samo da će nalakiranu površinu ujednačiti i dati joj glatki blistav sjaj, već će učiniti da vaš lak potraje i do nedelju (aktivnih!) dana. 

Da li više voliš pink, bež ili recimo zeleni lak? Saznaj i šta omiljena  boja tvog laka za nokte govori o tebi!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Gel Setter by Essie

  Poručite odmah
 • Viva Antigua! by Essie

  Poručite odmah
 • Berried Treasure by Essie

  Poručite odmah
 • Coconut Cove by Essie

  Poručite odmah

Povezane teme: nokti, nega, manikir

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Retinol: Upoznaj super zvezdu noćne skincare rutine!

Ako si primetila prve znakove starenja na licu, ne paniči! Ono što odmah možeš da uradiš jeste da preispitaš svoju rutinu za negu kože i uvrstiš proiz...