Savršen tečni puder tokom celog dana? Moguće je!

Na osnovu izgleda kože se može mnogo toga zaključiti o jednoj dami. Isto tako, na osnovu šminke možeš shvatiti kakva je žena koja je nosi i koliko pažnje posvećuje sebi i svom izgledu. A svi već dobro znamo koliko je važno imati lepu, blistavu kožu bez nedostataka kako bi celokupni makeup izgledao savršeno. Da bi tvoja koža izgledala idealno tokom celog dana, potreban ti je kvalitetan tečni puder na koga se uvek možeš osloniti.

Naš predlog je da isprobaš L'Oréal Paris True Match tečni puder sa dugotrajnom formulom i teksturom koja garantuje maksimalnu pokrivenost, za kožu bez vidljivih nedostataka. Ali, i pored njegovih čudesnih moći, ne zaboravi na osnovna pravila kojih se moraš držati kako bi iz svog tečnog pudera izvukla maksimum.

 • Osnova je osnova svega

  Osnova je osnova svega

  Upotreba osnove ili prajmera je najbitniji korak ka dugotrajnom tečnom puderu. Prajmer na neki način „oblaže“ kožu nevidljivim slojem koji deluje zajedno sa česticama tečnog pudera, povećavajući njihovu efikasnost i dugotrajnost.

 • Fiksiraj kopmpaktnim puderom

  Fiksiraj kopmpaktnim puderom

  Nakon nanošenja tečnog pudera, sačekaj par minuta kako bi mu dala šansu da se adaptira na kožu a nakon toga obavezno nanesi kompaktni puder. Neka to bude proizvod sa mat efektom, jer takvi puderi imaju veću postojanost, pa će se samim tim i tečni puder zadržati u besprekornom stanju.

 • Zaboravi na dodirivanje lica prstima

  Zaboravi na dodirivanje lica prstima

  Sigurno se sećaš koliko te je puta majka opomenula da ne dododiruješ lice prstima? Možda ti je to tada zvučalo dosadno, ali mame su sa razlogom ponavljale ovu rečenicu unedogled svima nama. Znamo da je nekad to jače od tebe, ali ako želiš da ti puder duže ostane na licu, zaboravi na neprestano pipkanje lica prstima. Osim što će šminka ostati netaknuta ceo dan, smanjićeš i mogućnost infekcija kože.

 • „Sve svoje sa sobom nosim“

  „Sve svoje sa sobom nosim“

  Verovatno se svakoj devojci desilo da joj lice „prosija“ u toku dana, pa je zato važno uvek pri ruci imati pomoćnika koji će na brzinu sakriti preterano masne delove lica. Najmanji problem je nositi sa sobom kompaktni puder kojim ćeš u toku dana korigovati sitne nedostatke na licu. Samo vodi računa da ne preteraš sa dodatnim slojevima, jer ćeš tako pokvariti ceo makeup i ostaviti loš utisak.  

Pročitajte više: Probudite se sa savršenom kožom!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible Ultra-Matte Powder

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Infallible Mattifying Base

Povezane teme: tečni puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City: Glam at home sa Enom i Paulom

Ena i Paula su pripremile ovaj makeup tutorijal u kom ćeš videti da je Glam Look moguće postići i kod kuće, i to sa proizvodima koje možeš naći u najb...