Savršen ten bez tečnog pudera? Moguće je!

Imati lepu kožu ne znači imati veliku količinu šminke koja skriva sve nedostatke. Imati lepu kožu znači znati kako je negovati i voleti je baš takvu kakva jeste. Što češće budeš izlazila iz kuće bez nanetog tečnog pudera, to ćeš se brže navići na svoje lice i još više voleti njegovu prirodnu lepotu. Ali, ako i dalje želiš da sakriješ male nedostatke na koži, predlažemo ti da ne koristiš tečni puder. Verovatno se pitaš da li postoji drugi način... Naravno, upotrebi samo korektor, a mi smo sigurni da ćeš se zaljubiti u ovu tehniku.

Čisto lice – koža blista od sreće


Redovno čišćenje lica je jednostavno OBAVEZNO. To je najvažniji korak ka lepoj koži koja izgleda zdravo i negovano. Redovno čišćenje podstiče obnovu ćelija i omogućava koži da slobodno diše. Tako su šanse da se na licu pojave neželjene bubuljice i flekice skoro minimalne.

Zaštita od sunca

Bez obzira na to što je leto odavno iza nas, upotreba kreme sa zaštitinim faktorom i dalje treba da ostane sastavni deo tvoje beauty rutine. Dermatolozi savetuju da ovakve kreme koristimo tokom cele godine. Tokom zime i hladnih dana mnoge devojke zanemaruju značaj SPF krema i nisu svesne da time ugrožavaju zdravlje svoje kože. Kreme sa zaštitinim faktorom ne samo da štite kožu od UV zračenja, već i hrane kožu obezbeđujući joj potrebu vlažnost.

A sada... korektor!


Nakon detaljnog čišćenja lica, obavezno nanesi hidratantnu kremu i sačekaj da je koža dobro upije. Sada je vreme da misija zvana „besprekorna koža“ počne!

Sve što ti je potrebno je pravi korektor, koji vešto prikriva sve ono što ne želiš da drugi primete na tvom licu. Ako nas pitaš, korektor koji ti može garantovati uspeh u ovoj tvojoj zamisli je L’Oreal Paris True Match tečni korektor. Ovaj proizvod je otporan na znoj, a njegova tekstura omogućava savršeno stapanje sa kožom.

True Match tečni korektor je izuzetno pogodan za konturisanje i posvetljavanje određenih delova lica, kao i za besprekorno prekrivanje svih nedostatak na koži. Pomoću aplikatora nanesi sasvim malu količinu proizvoda na sam vrh bubuljice koju želiš da zamaskiraš, a potom ga prstima lagano utapkaj u kožu. Već nakon nekoliko sekundi ćeš videti da se bubuljica koja ti je toliko smetala više ne primećuje.

Ovo možeš ponoviti na svakom delu lica koji želiš učiniti savršenim. Međutim, kako bi fiksirala korektor i njegov efekat dovela do maksimuma, preko njega nanesi odgovarajući kompaktni puder. On stvara zaštitini sloj koji sprečava razmazivanje korektora i dodatno pojačava njegov efekat.

Pročitajte još o: Savršeno šminkanje braon očiju: Kako da kreirate kompletan look?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah

Povezane teme: korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Šminka i frizura u jednom tutorijalu

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, naše devojke i dragi Điki, otišli su korak dalje i pored makeup-a pokazuju nam i tajne pravljenja efektnih i ...