Savršena beauty kombinacija!

Sve znamo da ako želimo da naša koža izgleda lepo i negovano, trebalo bi da se pobrinemo i za to kako nanosimo šminku. Naš look bi trebalo da bude nežan i odmeren, a da bi to stvarno i bilo tako, proizvodi koje koristimo moraju biti „sinhronizovani“ jedan s drugim. Ovo može da vam se učini kao težak zadatak jer je pri ulepšavanju često podloga savršena, ali se korektor ne uklapa s njom kako treba ili je šminka previše „teška“ nakon nanošenja kompaktnog pudera.

Međutim, ovo ne treba da vas zbunjuje niti treba da paničite u potrazi za idealnim proizvodima, jer mi smo već pronašli savršenu kombinaciju tri beauty pomoćnika, koji su napravljeni da upotpunjuju jedan drugog kada se zajedno koriste.

Naime, reč je o korektoru, tečnom i kompaktnom puderu iz linije True Match koju potpisuje L'Oréal Paris. Bez sumnje, ovo je trio koji obećava da će tvoj makeup look izgledati besprekorno. Zaljubićete se u ove proizvode, ali nam ipak dozvolite da vam prvo otkrijemo nekoliko bitnih stvari o njima.

Tečni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Među varijantama True Match tečnog pudera naći ćete neutralne, tople i hladne tonove koji će na najprirodniji način prekriti sve nesavršenosti na koži. Takođe, zahvaljujući njegovoj kvalitetnoj kremastoj formuli, nijanse ovog proizvoda se odlično uklapaju sa prirodnim tonom i teksturom kuže.

Pronađite opciju koja vam najviše odgovara i budite sigurne da ćete uz ovaj tečni puder lako dostići suptilan završni efekat bez toga da izgledate kao da ste se previše našminkale.

Korektor

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kada ste završile sa tečnim puderom, vreme je da nastavite šminkanje uz korektor koji će na najbolji način prekriti vaše podočnjake i posvetleti taj ceo predeo lica. Formula True Match korektora ne samo što će vam omogućiti takav efekat, već će i zbog svoje formule istovremeno hidrirati kožu ovog osetljivog dela lica. Odličan je za za „umornu“ kožu i njegovi pigmenti odlično sakrivaju tamne kolutove, ali i druge nesavršenosti na licu.

Kompaktni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Na kraju šminkanja, dolazi „pet minuta slave“ za kompaktni puder koji se tako zove s razlogom, pa uvek možete da ga nosite i u najmanjoj torbici kako biste popravljale šminku.

Tekstura True Match kompaktnog pudera je veoma fina i, poput pomenutog tečnog pudera, veoma lako se prilagođava prirodnom tenu. On će setovati šminku i dati vam prirodan, baršunasti finiš koji ste tako dugo želele da dostignete.

Ukratko, koristeći ova tri True Match proizvoda u šminkanju, imaćete prirodan makeup look i poželećete da svakoj drugarici preporučite ovu dobitnu beauty kombinaciju!

Pročitajte više o: Najveće ženske beauty tajne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

Infaillible 24 Hour Fresh Wear tečni puder je ponovo tu, bolji nego ikad!

Danas je sasvim očekivano da sve, od garderobe pa do beauty proizvoda, bude lako prilagodljivo i dnevnom, i sportskom, i večernjem izdanju. Naravno, i...