Savršena beauty kombinacija!

Sve znamo da ako želimo da naša koža izgleda lepo i negovano, trebalo bi da se pobrinemo i za to kako nanosimo šminku. Naš look bi trebalo da bude nežan i odmeren, a da bi to stvarno i bilo tako, proizvodi koje koristimo moraju biti „sinhronizovani“ jedan s drugim. Ovo može da vam se učini kao težak zadatak jer je pri ulepšavanju često podloga savršena, ali se korektor ne uklapa s njom kako treba ili je šminka previše „teška“ nakon nanošenja kompaktnog pudera.

Međutim, ovo ne treba da vas zbunjuje niti treba da paničite u potrazi za idealnim proizvodima, jer mi smo već pronašli savršenu kombinaciju tri beauty pomoćnika, koji su napravljeni da upotpunjuju jedan drugog kada se zajedno koriste.

Naime, reč je o korektoru, tečnom i kompaktnom puderu iz linije True Match koju potpisuje L'Oréal Paris. Bez sumnje, ovo je trio koji obećava da će tvoj makeup look izgledati besprekorno. Zaljubićete se u ove proizvode, ali nam ipak dozvolite da vam prvo otkrijemo nekoliko bitnih stvari o njima.

Tečni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Među varijantama True Match tečnog pudera naći ćete neutralne, tople i hladne tonove koji će na najprirodniji način prekriti sve nesavršenosti na koži. Takođe, zahvaljujući njegovoj kvalitetnoj kremastoj formuli, nijanse ovog proizvoda se odlično uklapaju sa prirodnim tonom i teksturom kuže.

Pronađite opciju koja vam najviše odgovara i budite sigurne da ćete uz ovaj tečni puder lako dostići suptilan završni efekat bez toga da izgledate kao da ste se previše našminkale.

Korektor

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Kada ste završile sa tečnim puderom, vreme je da nastavite šminkanje uz korektor koji će na najbolji način prekriti vaše podočnjake i posvetleti taj ceo predeo lica. Formula True Match korektora ne samo što će vam omogućiti takav efekat, već će i zbog svoje formule istovremeno hidrirati kožu ovog osetljivog dela lica. Odličan je za za „umornu“ kožu i njegovi pigmenti odlično sakrivaju tamne kolutove, ali i druge nesavršenosti na licu.

Kompaktni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Na kraju šminkanja, dolazi „pet minuta slave“ za kompaktni puder koji se tako zove s razlogom, pa uvek možete da ga nosite i u najmanjoj torbici kako biste popravljale šminku.

Tekstura True Match kompaktnog pudera je veoma fina i, poput pomenutog tečnog pudera, veoma lako se prilagođava prirodnom tenu. On će setovati šminku i dati vam prirodan, baršunasti finiš koji ste tako dugo želele da dostignete.

Ukratko, koristeći ova tri True Match proizvoda u šminkanju, imaćete prirodan makeup look i poželećete da svakoj drugarici preporučite ovu dobitnu beauty kombinaciju!

Pročitajte više o: Najveće ženske beauty tajne

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, korektor

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 pudera koji savršeno prekrivaju

Puderi za prekrivanje nikad nisu bili dostupniji, a složićete se da je izbor veliki, zato smo tu da vam suzimo izbor i damo predlog za pudere koji sav...