Savršene usne za vašu nijansu tena

Svetli porcelanski ten


Ukoliko imate jako svetlu boju kože, možete se odlučiti za nežne pastelne tonove nude nijansi. Kako je ovaj ten uglavnom ten hladnijih boja, karmini koji vam savršeno pristaju su svi oni koji imaju svetlo ljubičastu, ali i ružičastu podlogu. S druge strane, kako biste postigle zavodljivi vamp izgled, na svoje usne možete naneti jarko crvenu boju ruža kojom ćete postići savršen efekat kontrasta.

Bronzani ten


Ukoliko vaša koža izgleda sveže i osunčano, odabir ruža će biti lak. Naime, osobe koje imaju ovakvu podlogu mogu izneti bilo koju boju. Od tamnijih braon nijansi do nude i boje kože, svaka će imati poseban efekat i u potpunosti će odgovarati vašem tenu. Ipak, i ovde treba biti obazriv. Naime, devojke sa ovakvom bojom tena bi trebalo da izbegavaju ruževe narandžastih pigmenata, a kod odabira crvenih ruževa, odlučite se za onaj koji ima koralnu nijansu.

Izrazito taman ten


Osobe koje imaju ovakvu boju kože, izgledaju egzotično, te su im usne veoma važan faktor na koji bi trebalo obratiti pažnju kako bi njihov izgled bio savršen. Naime, nijanse koje imaju braon podlogu za osnovu su idealan odabir u ovom slučaju. Međutim, ono što će vaše usne učiniti još primamljivijim su tamniji tonovi ljubičaste, dok će ljubičasti ruževi sa pink podlogom dati vašem izgledu svežinu i prirodan izgled. Ukoliko želite da postignete glamurozni efekat, tamnocrveni karmin će vam dati stil zvezde sa crvenog tepiha.

Više na: Usne kao slikarsko platno

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 101 Gone With the Nude

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 207 Wuthering

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lip Paint Lacquer 107 Dark River

  Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, usne, crveni ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saznaj sve o Marvel x Maybelline kolekciji i gde je možeš naći

Kako bi neki makeup proizvod dobio status superheroja transformišućih moći, on mora biti izuzetan, nepobediv i neustrašiv saveznik onih koji iskazuju ...