Savršeni spoj glamura i urbanosti: Jesenji make-up trendovi nam donose novine koje ćemo obožavati

Nakon letnje eksplozije boja, jesen nam donosi nove tonove. Ono po čemu ćemo pamtiti ovu sezonu jeste neverovatan spoj glamura i  ekspresivnosti koji će vašem licu pružiti upečatljiv i dramatičan izgled koji se ne zaboravlja.

Konturisanje


Konturisanje je i dalje važan trenutak jesenje make-up rutine. Dakle, hajlajter je i dalje obavezan, ali treba obratiti pažnju na tonove kojima konturišemo lice. Jesen nam donosi hladnije boje koje bi trebalo savršeno uklopiti  sa  zlatnim i nežnim tonovima kako biste postigli sveži I zdravi izgled. Važno je napomenuti da ove sezone treba izbegavati tamno braon nijanse u konturisanju i upotrebu bronzera koji će vašem licu dati neprirodan i umoran izgled.

Pročitaj više o: Kako pravilno naneti podlogu?

Pogled koji osvaja


Jesen nam donosi i novu paletu senki. Od zlatnih i bronzanih nijansi do tamno braon, ljubičaste, ali i primesa crvenih – jesenja paleta je idealna za postizanje dramatičnog izgleda. Naravno, i ove sezone će vaš pogled ostati savršeno uokviren, te je ajlajner kozmetički proizvod koji je nezaobilazan i ove sezone. Uz zlatne tonove koji počinju od unutrašnjostI vašeg oka, prepustite se čarima nove sezone i eksperimentišite i sa tamnijim nijansama koje ćete postaviti ka spoljašnjem delu oka.

Neodoljive usne


Nijanse bobičastog voća su savršen odabir i ove sezone, te  svoje usne možete istaći tamnijim ljubičastim nijansama ili neutralnim tamno ružičastim tonovima. Ukoliko želite da da istaknete svoju senzualnost i zavodljivost, odvažite se i na crvene nijanse koje ćete savršeno ukopiti sa zlatnom senkom.

Pročitaj više o: Ispratite trend najbolje što možete: Koja vam tamnija nijansa ruža najbolje pristaje?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

    Poručite odmah
  • Color Sensational Loaded Bolds

    Poručite odmah
  • Maybelline Rock Nudes

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se