Senčenje očiju po ugledu na slavne lepotice: 3 boje koje će obeležiti ovu jesen

#1 Mejsi Vilijams

Jedno od najpopularnijih lica na televiziji danas - mlada i talentovana Mejsi Vilijams, koju smo zavoleli kao Arju u "Igri prestola" - izgledalo je prepo ukrašeno zelenom senkom na dodeli nagrada Emi.
Mlada glumica i njen njen make-up tim odlučili su da savršeno obojeni kapci budu glavni motiv Mejsinog izgleda za crveni tepih.  Ovako intenzivna boja i besprekorno naneta senka istakli su Mejsinu mladost i smelost, ali i uspeli da naglase njenu toaletu - razigrani komad koji bi se malo koja lepotica usudila na ponese.
Takođe, Vilijamsova nije mogla da pronađe ni boju ni nijansu senke koja bi bolje izgledala uz njene svetlozelene oči i tamnu kosu.
 

#2 Kara Delavinj

Malo ko bi, pri osmišljavanju make-up strategije, pomislio da bi svoju lepotu mogao da naglasi senkom za oči braon boje, posebno ukoliko je poznat po gustim i tamnim obrvama. Međutim, Kara Delavinj uspela je da izgleda nežno i ženstveno čak i uz ovako tamnu senku, u čemu joj je od ogromne pomoći bila priroda: njene svetloplave oči. Lepa manekenka, takođe, ne izgleda preoštro zahvaljiujući svetloj kosi i nešto tamnijem tenu.

Pročitaj više o: Nosite naočare za vid? Evo šta u šminkanju treba da radite, a šta n

 

Braon senka za oči mami nas svake jeseni jer je odlična za kombinovanje s jesenjom odećom, ali je mnogi izbegavaju jer nisu sigurni koja pravila treba poštovati da bi uz njenu pomoć izgledali sjajno. Zbog toga je primer Kare Delavinj fenomenalan - ona je uspela da ponese ovu boju zbog tri stvari: još uvek je preplanula nakon letnjih odmora, pa braon senka naglaša njenu lepotu umesto da joj pružu ispijen izgled; boja senke je u kontrastu s bojom njenih očiju; senka je besprekorno naneta.

#3 Emili Ratajkovski

Plava boja mahom se vezuju za mornarski stil i leto, ali ona može biti sjajan način da oživite svoj look u jesenjim mesecima i učinite ga veselijim i razigranijim. Emili Ratajkovski je ovim odabirom senke za crveni tepih tokom dodele Emija pokazala da se usuđuje da eksperimentiše sa šminkom, kao i to da se poigravanje ponekad zaista isplati!


Manekenka je, uz pomoć svojih make-up saradnika, pronašla nijansu plave boje koja izgleda sjajno uz njenu toaletu. Ono što je posebno učinilo ovaj izgled nezaboravnim jeste to što su šminkeri učinili oči centralnim motivom make-up kompozicije - nema ni prenaglašenog rumenila, ni ruža upečatljivije boje, ni previše maskare: akcenat je na uokvirenom oku s kapkom.

Pročitaj više o: Make Up in the City #6: Super look za dnevne žurke

Na taj način, Ratajkovska je uspela da oživi stari duh Holivuda i na glamurozan način zakorači u septembar.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

Povezane teme: šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Volumen i uvijene trepavice kao iz salona! Da, moguće je sa ovom novom maskarom!

Maskara, makeup proizvod koji najveći broj žena nanosi svakoga dana, a većina njih je koristi kao jedini proizvod u svojoj makeup rutini. Da, toliko j...