Senke za oči za novogodišnju noć

Pre nanošenja senki za oči, stavite puder na predeo oko očiju i na same kapke, kako bi se senka lepše stopila sa kožom. Senku nanosite četkicom, a ne aplikatorom, kako bi se nijanse najbolje ublendovale.

Kako bi dodatno naglasile look, na obraze nanesite malo rumenila u boji breskve, a na usne nanesite pastelne tonove kako bi naglasak bio na očima. Devojke koje vole da eksperimentišu, neka probaju ljubičaste nijanse senki za oči koje mogu dodatno da naglase sa više slojeva maskare.

Zimska noć stvorena je za svetlucavu srebrnu šminku za oči, za sive i crne nijanse.


Upravo ovo razdoblje dopušta i dašak preterivanja, pa tako za Novu godinu možete da ponesete crne i masne senke za oči koje su istaknute debelom linijom crne olovke ili ajlajnera.

 

Šljokice na kapcima su obavezne. Srebrne, zlatne, ili u boji, odaberi one koje pristaju uz novogodišnji outfit. Ispod obrva nanesite malo svetlucave bele senke i pazite da ipak ne preterate sa šljokicama na očima. Za glamurozniji izgled nanesite tamnije šljokice koje možete da upotpunite crnom senkom za oči i maskarom sa efektom veštačkih trepavica.

Ukoliko ipak niste fan šljokica, izaberite mat senke za oči.

Pročitaj više: 5 saveta za šminku sa šljokicama by @Anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Rock Nudes

  • The Nudes Maybelline New York

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, zimski make-up, novogodišnji look, praznični make up, šljokice, zimski trendovi, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup in the City: Dnevni i noćni look

Naučićeš kako da od dnevnog look-a kreiraš elegantni, večernji look i to u samo nekoliko lakih koraka...