Sjaj preko ruža – da ili ne?

Kako je to bilo nekada


Jedan od trendova koji je bio veoma aktuelan, naročito u vreme kada izbor kozmetike nije bio ovako bogat kao danas i kada je bilo teško doći do kvalitetnih proizvoda, svakako je korišćenje sjaja za usne nakon ruža.

U to vreme, mat usne nisu bile popularne, dok su sjajne bile više nego poželjne. Mnoge devojke su, u želji da postignu što sjajniji efekat na usnama, često preterivale u količini sjaja i blještavila. Za ovaj trend slobodno možemo reći da smo srećni što je ostao daleko iza nas.

A kako je danas


Ako treba da odgovorimo na pitanje „sjaj preko ruža – da ili ne?“, mi svakako kažemo NE! Iako sjaj fiksira ruž i čini ga dugotrajnijim, smatramo da njegovo nanošenje nakon ruža ostavlja utisak „jeftine“ kozmetike. Da ne govorimo o tome kako ćete izgledati ako slučajno razmažete ovako našminkane usne.

Danas, kada se kozmetička industrija sve više razvija iz dana u dan, izbor ruževa koji mogu zadovoljiti i one najzahtevnije dame je prilično veliki. Imamo ruževe postojanih boja koji usnama daju željeni sjaj i punoću.

Zato se pitamo – ima li potrebe koristiti stare, prilično izlizane, načine šminkanja usana?  

Pročitaj više na: Sjaj za usne ili mat karmin

Povezane teme: karmin, ruž, sjaj za usne, mat, trend, mat usne, crveni ruž, crveni karmin, crveni sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Saveti kako da osvežiš svoj prolećni look i zaobiđeš prolećni umor na licu.

Iako se većina ljudi oseća energično i poletno kada stigne proleće pojedinci se mogu osećati baš suprotno, iscrpljeno i bezvoljno, reč je o prolećnom ...