Sjajevi za usne: Naših Top 5

Sjaj za usne nekad i sad

Sjajevi za usne bili su prvi makeup proizvodi mnogih od nas u tinejdžerskim danima. Najlakše se nanose, a i primereni su za početne korake u šminkanju. Jedina mana, bio je onaj lepljivi osećaj na usnama, a često i neprijatan ukus sjaja nakon korišćenja. Vremenom je i tehnologija izrade ovog proizvoda napredovala, pa je sada nezamislivo da se skupljaju na usnama i pružaju osećaj lepljivosti, koji većina pamti. Formule za njegovu izradu toliko su napredovale da ne ostavljaju lepljive tragove, a boje su postojane i raznolike.

Ovi sjajevi za usne će učiniti da tvoje usne budu sjajnog volumena, boje i neodoljive teksture:

Maybelline New York Lifter Gloss

Prvi sjaj obogaćen hijaluronskom kiselinom, brenda Maybelline New York, našao se na ovoj listi. Formula sjaja je takva da nakon nanošenja vidljivo izravnava površinu usana i naglašava njihove konture, ostavljajući usne hidrirane, sa visokim sjajem i punijim izgledom, bez lepljivog osećaja na usnama. Ako si od onih koji vole što pre da završe šmikanje, onda će ti se dopasti njegov XL aplikator za nanošenje.

Sjajevi za usne: Naših Top 5

To znači da ti je da bi pokrila celu površinu usana sasvim dovoljno da naneseš Lifter Gloss u samo jednom potezu. Možeš ga naći u prodaji u 5 nijansi, od kojih je jedan bezbojan, a drugi su u raznolikim ružičastim tonovima.

L’Oréal Paris Gold Mirage sjaj za usne

Nekada su samo dve nijanse atraktivnog sjaja sasvim dovoljne kako bi tvoje usne izgledale punije. Zato nam se i dopada što ovaj sjaj dolazi u nijansama, koje i najčešće koristimo za isticanje prirodne lepote, ali i postizanje sočnijih i punijih usana. Ono zbog čega se on našao na ovoj listi pre svega, jeste zbog osećaja komfora koji pruža. Nema osećaja lepljivosti, a ujedno usne ostaju hidrirane i sjajne. Kako bi obezbedila kristalni sjaj na usnama dovoljno je da izabereš jednu od dve nijanse Gold Mirage sjaja za usne: Gold Quartz ili Pink Quartz.

Ysl Vernis A Levres Water Stain

Sjajevi za usne: Naših Top 5

Kada se u jednoj formuli savršeno ukombinuju intenzitet ruža, postojanost boje i sjaj sjaja za usne nastaje sledeći sjaj za usne sa liste. Njegovih 12 različitih intenzivnih, laganih, a sjajnih boja su tu da pruže vodenu blistavost usnama u jednom potezu. Ono što je zanimljivo kod njih je da sadrže čak 40% vode koji pružaju taj blistavi i dugotrajni sjaj. Lako se nanosi pomoću šiljastog aplikatora.

Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

Još jedan sjaj koji će se stopiti sa tvojim usnama i pružiti ti prijatni osećaj na njima, a sve to dok će ih vizuelno učiniti punijim jeste L'Absolu Gloss Rôsy Plump. Ovaj sjaj je obogažen hijaluronskom kiselinom i pruža do 6 sati hidratacije kako bi usne bile glatke, mekane i sjajne.

NYX Professional Makeup Butter Gloss sjaj za usne

Pored prijatnog mirisa karamele, koji krasi ovaj sjaj za usne, dopada nam se što on ima meku, bogatu i nelepljivu strukturu. Možeš ga koristiti pojedinačno ili preko omiljenog ruža za usne kako bi ih učinila privlačnim i senzualnim i pružila im raskošni sjaj. Veliki broj nijansi Butter Gloss sjaja je samo jedan od razloga što je on jedan od najdražih sjajeva za usne mnogih devojaka. Influenserkama omiljene nijanse su: Fortune Cookie, Tiramisu i Madeleine, u bež, prljavo roze i braon boji. A na tebi je da li ćeš se voditi njihovim primerom i isprobati baš njih.

Da li si već imala priliku da ih isprobaš? Ostavi nam svoj utisak u komentarima!

Pročitaj još: Monohromatska šminka: Ceo look u jednoj boji

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lifter Gloss 006

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lifter Gloss 009

  Poručite odmah
 • L’Oréal Paris Gold Mirage Gold Quartz

  Poručite odmah
 • L’Oréal Paris Gold Mirage Pink Quartz

  Poručite odmah
 • Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Butter Gloss Fortune Cookie

  Poručite odmah
 • YSL Vernis A Levres Water Stain 615

  Poručite odmah
 • Lancôme Juicytube 95

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, formalna šminka, sjaj za usne, usne, trend, večernja šminka, dnevna šminka, prirodni look, crveni sjaj za usne, Yves Saint Laurent, Lancome, Loreal Paris, Maybelline New York, NYX

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Say goodbye suvim usnama uz novu formulu mat ruževa!

Nova formula mat ruževa koja će ti u potpunosti promeniti pogled na ovaj makeup trend! Saznaj šta ovu kolekciju izdvaja u odnosu na ostale...