Sjajne usne kojima niko ne može odoleti

Ako znamo da su sočne usne apsolutni must u novoj sezoni, neophodno je da u svoju kolekciju ruževa ubacite one sa izuzetnim sjajem. Karmini koji u sebi kriju formulu višedimenzionalne blistavosti garantuju da će vaše usne dobiti čistu “desetku” na testu zavodljivosti.

Glossy look u bojama koje ćete obožavati

Svetski trendseteri su vrlo jasni: na svojim usnama morate imati crvenu, ružičastu, nude, koralnu, ili boju breskve. Otprilike, tu sve počinje i sve se završava, jer će prirodni, osvežavajući makeup definitivno obeležiti sezonu pred nama. Proleće nas vraća nežnijim tonovima, ali što je još važnije, okreće nas prozračnijim formulama prepunim raskošnog sjaja.

Dakle uz nekoliko nezaobilaznih crvenih klasika, među kojima se posebno ističe ona najvatrenija nijansa sa primesom narandžaste, izgledaćete elegantno, opušteno i veoma, veoma seksi!

Pravi beauty trend krije se i u nežnim, ružičastim karminima puderastih tonova u najsjajnijem izdanju. Savršen final touch za savršen prirodni look koji će ove sezone gospodariti licima žena širom sveta.

I na kraju, među najdražim podtonovima nude ruževa je i slatka, zanosna, breskvica, koja će vašim usnama dati primamljiv izgled, a licu posebnu dozu topline.

Veliki come back sjaja za usne

Izrazito glossy look garantuje da će vaše usne izgledati sočno (mokro) i potpuno neodoljivo, a posebno dobar utisak ostavićete ako sjaj nanesete preko svog najdražeg ruža. Osim što je efekt neverovatno seksi, ovim potezom ćete u potpunosti ispratiti svetske trendove.

Ne volite karmine, ili prosto ne volite kada vam se karmin razmaže? U tom slučaju je dovoljno da providni, ili sjaj u boji, namažete na gole usne. Ukoliko je reč o nekoj večernjoj varijanti, slobodno uzmite sjaj sa sitnim šljokicama.

Mekanim, sjajnim i staklenastim usnama niko neće odoleti ove sezone!

Mmmm… Usne ljubilice!

Pročitajte još o: Think pink – Budite deo ružičaste beauty bajke

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'oreal Paris Color Riche Shine Only In Paris

  Poručite odmah
 • Loreal Color Riche Shine High on Craze

  Poručite odmah
 • Loreal Color Riche Shine Insanesation

  Poručite odmah
 • Loreal Color Riche Shine Trending

  Poručite odmah
 • Loreal Color Riche Shine Hot Irl

  Poručite odmah

Povezane teme: crveni karmin, karmin, ruž, sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Proizvodi bez kojih nećeš moći ove jeseni!

Jesen je sezona koja nam donosi najzanimljivije makeup trendove ali i novitete kak su makeup proizvodi u pitanju, ovo su proizvodi bez kojih nećes moć...