SKY di Gioia Eau de Parfum

Ostavlja utisak čistog zadovoljstva. Graciozni ACQUA di Gioia, lansiran 2010. godine, je poput živopisnog naleta mirisa posvećenog prirodi i samom izvoru života, vodi. Nakon njega usledila su dva nova mirisa, ispunjena emocijama i prožeta živom energijom elemenata: AIR di Gioia i SUN di Gioia.

Sunce, vazduh i voda…tri jedinstveno snažna elementa neukrotive prirode su od sada dostupna u bočici parfema. Ove godine, kolekcija je bogatija za snove bez granica: Sky di Gioia.

SKY-di-Gioia-Eau-de-Parfum

Parfem SKY di Giola je spektakularno iskustvo inspirisano vizijom o lepoti koja umiruje i usrećuje... stvara sliku koja nikada ne bledi: rozikasto sunce koje se lagano uzdiže nad morem. Takođe, uliva nadu: poruku da svaki novi dan donosi bezbroj mogućnosti, a svaka zora obećava optimizam.

Kreatorka parfema, Marie Salamagne, je dočarala nebo u nežnim tonovima korišćenjem tradicionalnih tehnika uz pomoć orošene ruže koju je smestila u srce parfema Sky di Gioia. Zatim je dodala blistave voćne glavne note: svež, sočan liči utopljen u hrskavu zelenu krušku; dve note isijavaju kao jedna, poput zraka sunca. Baršunast luksuz božura prekriva ružu svežim, suptilno slanim sastojkom Transluzone. Raskošna i milujuća, Majska ruža je sjedinjena na tradicionalan način, što cvetu daje nežnost i krhkost ružinog pupoljka. Na kraju, beli mošus Helvetolide dodaje note pupoljaka crne ribizle i lista kupine ovom prirodno ženstvenom i radosnom svetu.

SKY-di-Gioia-Eau-de-Parfum

“Fasciniran sam zorom, njenim bojama koje se stalno menjaju i beskrajnim kontrastom između svetla i senke”, Giorgio Armani.

Okrugla i glatka poput kamenčića, bočica parfema SKY di Gioia je inspirisana posebnom paletom mediteranskog izlaska sunca: veoma bledom nijansom ružičaste koja se ogleda u čistom staklu, dok je čep u mnogo intenzivnijoj roze boji poput ličija.

SKY-di-Gioia-Eau-de-Parfum - Barbara Palvin

Mađarska manekenka Barbara Palvin predstavlja di Gioia asortiman parfema od 2015. godine. Od tada, Barbara krasi svako novo poglavlje priče Gioia. Njeno lice je prikazano na monohromskoj pozadini sa izuzetno suptilnom nijansom roze boje koja dočarava savršenu mekoću i osećaj nalik na snu koji pruža parfem SKY di Gioia.

Pročitajte više: SÌ ROSE SIGNATURE Eau de Parfum

Povezane teme: parfem, Giorgio Armani

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommend

BECAUSE-IT’S-YOU-&-STRONGER-WITH-YOU

Emporio Armani predstavlja novi mirisni duet za nju i njega...