Sloboda Mićalović i Monika Beluči na crvenom tepihu u Veneciji: 3 trika za savršen make-up

Pored toga što su modni znalci pohvalili odabir večernjih toaleta, a posebno jelek koji je ponela Sloboda, ono što je posebno izdvojilo najlepšu italijansku i najlepšu srpsku glumicu jeste besprekoran izbor šminke.


Make-up za koji su se ove glumačke dive opredelile izgledao je savršeno u kombinaciji s njihovim efektnim haljinama, a ovaj stil dao nam je tri važne beauty lekcije!

1. Akcenat na očima

Za razliku od brojnih lepotica koje su na neki način preterane s naglašavanjem očiju, make-ap stručnjaci koji su se postarali za Slobodin i Monikin izgled pronašli su idealnu meru!
Obema su oči odlično uokvirene tamnim ajlajnerom i maskarom, uz tek blago nanetu tamniju senku. Bez suvišnih boja, bez preteranog poigravanja s nijansama!

2. Prirodan ten


Odabir ovako upečatljive odeće mogao bi dovesti make-up stručnjake u zamku i naterati ih da se previše udalje od tena glumica. Međutim, i Sloboda i Monika pokazale su svoj prirodan ten i lepotu, koji je naglašen s vrlo malo rumenilo na jagodicama.

3. Raskošne usne ne moraju se naglašavati crvenim ružem


I Sloboda i Monika prepoznatljive su po prelepom osmehu, koji oduzima dah pre svega zahvaljujući njihovim punim usnama. Uz ovakav šarm, bilo koja boja koja dodatno naglašava usne bila bi bespotrebna. Nude varijanta ulepšana blagim sjajem sasvim je dovoljna da pokaže prirodnu lepotu u punom sjaju!

Pročitaj još: Saveti za lepotu Dragane Mićalović!

 

Registrujte se / Prijavite se