Šminka koju morate da imate u torbici u novogodišnjoj noći

Makeup look za novogodišnju noć je veoma bitan, a ono što je najbitnije jeste da šminka bude postojana cele noći. Za kakav god izgled da se odlučite, morate da budete spremne i na onaj trenutak kada on može da se pokvari i zbog toga u vašoj torbici moraju da se nađu neke osnovne stvari iz nesesera kako biste izbegle totalnu katastrofu i upropastile sebi veče.

Mat karmin


Ako redovno koristite mat karmin, već znate da su oni veoma postojani, ali samo jedan trenutak nepažnje može da pokvari sav vaš uložen trud i da učini da vaše usne ne izgledaju savršeno.

Zato neka vas ne mrzi da u vašoj torbici napravite mesta za vaš omiljeni mat ruž za koji vam je potrebno samo dvadesetak sekundi da ga nanesete i budete ponovo tip-top sređene.

Kompaktni puder


Takođe, pored karmina, neka vam pri ruci bude i kompaktni puder koji može zamaskirati razmazani karmin ili posle nekoliko sati ludog provoda neutralisati sjaj na vašem licu.

Tečni korektor


Treći proizvod koji će vam biti od izuzetne koristi u novogodišnjoj noći jeste tečni korektor. Ako vam se razmaže maskara, on će sjajno poslužiti da sakrije tamne mrlje ispod očiju, a lako ćete ga naneti i razmazati, daće svežinu vašem licu i takođe, ako karmin ne nanesete pravilno, malo korektora oko vrhova usana i sve ćete zamaskirati.

Prema tome, neka se pored odličnog raspoloženja, dobrog društva i sjajne muzike, kao maleni dodatak savršenoj večeri, nađu uz vas i ova tri proizvoda.

Pročitajte još: Priprema kože za novogodišnju šminku

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah

Povezane teme: novogodišnji look, praznični make up, nova godina

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrujte se / Ulogujte se se da biste ostavili komentar

Registrujte se / Ulogujte se

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup horoskop za 2019. godinu

Kakva je godina pred tobom? Kakav će to izgled odgovarati tvom horoskopskom znaku? Pogledaj šta kaže naš godišnji horoskop, jer kada se udruže astrolo...