Šminka koju morate da imate u torbici u novogodišnjoj noći

Makeup look za novogodišnju noć je veoma bitan, a ono što je najbitnije jeste da šminka bude postojana cele noći. Za kakav god izgled da se odlučite, morate da budete spremne i na onaj trenutak kada on može da se pokvari i zbog toga u vašoj torbici moraju da se nađu neke osnovne stvari iz nesesera kako biste izbegle totalnu katastrofu i upropastile sebi veče.

Mat karmin


Ako redovno koristite mat karmin, već znate da su oni veoma postojani, ali samo jedan trenutak nepažnje može da pokvari sav vaš uložen trud i da učini da vaše usne ne izgledaju savršeno.

Zato neka vas ne mrzi da u vašoj torbici napravite mesta za vaš omiljeni mat ruž za koji vam je potrebno samo dvadesetak sekundi da ga nanesete i budete ponovo tip-top sređene.

Kompaktni puder


Takođe, pored karmina, neka vam pri ruci bude i kompaktni puder koji može zamaskirati razmazani karmin ili posle nekoliko sati ludog provoda neutralisati sjaj na vašem licu.

Tečni korektor


Treći proizvod koji će vam biti od izuzetne koristi u novogodišnjoj noći jeste tečni korektor. Ako vam se razmaže maskara, on će sjajno poslužiti da sakrije tamne mrlje ispod očiju, a lako ćete ga naneti i razmazati, daće svežinu vašem licu i takođe, ako karmin ne nanesete pravilno, malo korektora oko vrhova usana i sve ćete zamaskirati.

Prema tome, neka se pored odličnog raspoloženja, dobrog društva i sjajne muzike, kao maleni dodatak savršenoj večeri, nađu uz vas i ova tri proizvoda.

Pročitajte još: Priprema kože za novogodišnju šminku

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte 346 Scarlet Silhouette

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Concealer

    Poručite odmah

Povezane teme: novogodišnji look, praznični make up, nova godina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su idealani puderi za lice koji će prkositi zimi!

Ukoliko ste ljubitelji makeup-a onda sigurno znate koliko je teško održati blistav ten tokom hladnih zimskih dana, bitno je da izabereš pravi puder za...