Šminkanje na brzinu by @imafashionbabe

Ono što je karakteristično za skoro sve žene jeste da uvek negde žure, i da uvek negde kasne. Ja sam klasičan primer toga. Koliko god ranije da počnem da se spremam, uvek postoji šansa da ću zakasniti.

A u zavisnosti od toga koliko vremena imam za spremanje, moram da se opredelim za makeup za koji ću imati vremena. 20 minuta je manje - više optimalno vreme za šminku koju najčešće nosim. Međutim šta se dešava kada nemam tih 20 minuta?

Prva stvar jeste da u slučaju kada imam manje od 20 minuta na raspolaganju, ne sedam da se šminkam, jer onda znam da ću se nepotrebno mackati dodatnih 5-6 minuta. Dakle, ekspresno šminkanje zahteva da stojim ispred ogledala, jer me to tera da dodatno žurim.

Pročitaj više o: Šta je ustvari strobing? by @imfashionbabe

Druga stvar jeste da ocenim šta mi je tog dana 'kritično' na licu. Da li su mi izraženi podočnjaci, da li su mi obrve u haosu, da li sam u PMS-u, pa mi je lice u bubuljicama i slično. Nakon što sam utvrdila stanje, prelazim na šminkanje.

Ako mi je lice tog dana u 'normalnom' stanju, onda to izgleda ovako. Krema za lice, malo Maybelline Affinitone korektora ispod očiju i oko usana, SuperStay 24h puder u kamenu, sasvim malo Brow Drama maskare za obrve, Lash Sensational maskara i malkice Master Blush rumenila u boji Cosmopolitan. Ceo proces traje oko 5-6 minuta i nakon toga ste spremni da trčite i kasnite kroz vaš dan. 

Pročitaj više o: 3 koraka za nanošenje tamnog ruža by @imfashionbabe

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Affinitone korektor by Maybelline New York

  Poručite odmah
 • Super Stay 24H Powder

  Poručite odmah
 • Brow Drama by Maybelline New York

 • Lash Sensational by Maybelline

  Poručite odmah
 • Studio Heat Maybelline New York

  Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se