Smoky eye za dan

Ove sezone, smoky eye je ponovo aktuelan! Ne samo što je ova tehnika šminkanja očiju vrlo laka kada je u pitanju postizanje željenog efekta već i na tržištu postoji široka paleta proizvoda koji nam olakšavaju izbor i sam proces šminkanja.

Smoky eye daje celokupnom izgledu onu dozu seksepila i privlačnosti koja često nedostaje jednostavnom dnevnom looku. Takođe, da biste kreirali savršen dnevni smoky eye izgled, neće vam trebati puno vremena jer ova tehnika ne zahteva toliku preciznost kao za večernju varijantu, u kojoj dominiraju tamniji tonovi. Verujte – lakoća kojom ćete postići savršen look će vas ostaviti bez teksta!

Neutralni tonovi​

Za početak, ni ne pomišljajte na crne i sive nijanse senki. Ovog proleća one padaju u drugi plan, a njihovo mesto zauzimaju braon i bež nijanse. One su savršen izbor za dnevnu smoky eye varijantu zato što na pravi način ističu oči bez nepotrebnog prenaglašavanja i „težine“ koju nose crna i siva.  Braon nijanse senki na kapcima „omekšavaju“ pogled, a kada su dobro nanete preko celog kapka, dodatno produbljuju pogled.

Za hrabre


Ako su vam dosadile senke u ovim nijansama, slobodno improvizujte i probajte neku od sledećih nijansi – breskva, roze ili čak crvenkaste tonove. Da, slažemo se da ove nijanse ne stoje jednako dobro svima, ali ako znate da vama pristaju dobro – samo napred, budite zvezda dana! Nijanse poput roze i crvenkaste su kao stvorene za trenutke u kojima želite da istaknete svoju individualnost, a da se pritom ne osećate neprijatno zbog toga što ste u centru pažnje.

Pročitajte više: Orange make-up za proleće

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris La Palette Smoky

    Poručite odmah

Povezane teme: senke za oči, smoky eye

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Burgundy je opet IN by Dunja Jovanić

Dolazi jesen. Moja prva asocijacija na to je bordo boja. Ili kako je popularno zovemo „burgundy“...