Snežni šik: 3 najpopularnija načina šminkanja očiju koja se slažu uz sve (FOTO)

Uz bilo koju odevnu kombinaciju i u bilo koje doba dana, postoji tačno 3 načina šminkanja očiju koji idu uz sve to! Izaberite, koji vam se najviše dopada? 

1. Savršeni #SmokeyEye


Seksepilno, efektno, a opet dovoljno nežno. Kosu možete vezati ili pustiti, poći sa prijateljicom na kafu, sa simpatičnim dečkom na dejt, ali i izaći u ludi provod -smokey eye je neizostavna šminka za oči koju svaka dama koja prati modu zna. 

2. Oštri, dramatični #EyelinerSleek look


Posebno dobar za kompletiranje čitavog stajlinga za određeni dan, posebno dramatičan ukoliko se odlučite za #AllBlackEverything! Mnoge dame posežu za upravo ovom šminkom za oči kada idu na glamurozne događaje, uradite to i vi, i budite zvezda, makar jedan dan. 

3. Ekstra duge trepavice


Vole crveni karmin, pogled čine mističnim i zavodljivim... Naglasite trepavice omiljenom maskarom, i sigurno nećete zažaliti. Parižanke "se kunu" u ovoj look, i čak i do prodavnice da idu - ne propuštaju priliku da istaknu svoje oči na ovaj način. Takođe, ovaj način šminkanja očiju izuzetno je zahvalan za one lepotice kojima natural makeup look trenutno najviše godi.

Pročitaj više o: Pogled fatalnih zavodnica: 3 najjednostavnija trika za stavljanje ajlajnera bez greške

Registrujte se / Prijavite se