Šta oblik tvog karmina govori o tebi

Gde god da krenemo i šta god da uradimo neminovno je da ćemo svetu ostaviti određenu poruku o sebi. O karakteru često govore i naizgled banalni postupci, a jedan od njih je i nanošenje karmina.

Kada ih kupimo svi su uglavnom isti, isečeni pod oštrim uglom od 45 stepeni i spremni da savršeno prionu na usne. Ali kako karmin izgleda posle upotrebe?  Kakav je oblik njegovog vrha i kakvu to poruku šalje o vama?

Da li ste control freak koji u svakom trenutku mora da drži sve konce u rukama, ili od života uzimate sve što vam pruža? Dobro pogledajte u svoj ruž, procenite kom od navedenih oblika pripada i saznajte šta to otkriva o vašoj ličnosti.

Lagano zaobljeni špic na sredini

Vas ili vole ili mrze, važno je da ravnodušnih nema! Može se reći da ste osoba kontrasta - spoj lude energije i nežnosti. Samouvereni i radoznali, delujete grubo i nepristupačno, ali uvek uskačete da pomognete kad zatreba. Privlačite pažnju gde god da se pojavite, a sve zahvaljujući neiscrpnom šarmu. Vi ste odani bliskim ljudima, aktivni, puni ideja i vrlo romantični.

Potpuno zaobljen

Privrženi ste porodici i prijateljima. Prava umetnička duša koja ima brojne hobije. Sve u životu radite po PS-u, vrlo ste sigurni u sebe, opušteni i smireni. Dobronamernost kojom zračite čini da ste omiljeni u društvu, a to vam posebno imponuje, jer često  glumite mirotvorca u kriznim situacijama.

Tobogan stil

Za vas kršenje pravila ne postoji kao opcija. Iz straha da nekoga ne razočarate, a iz želje da svima ugodite, često idete preko svojih mogućnosti. Vrlo ste empatični, pa vas društvo prosto obožava. Oslanjaju se na vas i očekuju da im budete “draga saveta”. Duhoviti ste i oštroumni, u isto vreme ekstrovertni i okrenutni  duhovnim vrednostima.

Ravan

Krasi vas otvoren duh. Svoje mišljenje iznosite bez oklevanja i sve što radite, radite do kraja. Postavljate mnogo pitanja i konstantno težite uspehu na svim poljima. Važite za vrlo moralnu, pa čak i konzervativnu osobu. Pouzdani ste, praktični i sa obe noge na zemlji. Držite do sebe, ali ponekad umete da budete naporni, pa čak i po malo dosadni.

Oštar vrh i oštre ivice

Već naslućujete - vi ste seksi zavodnica kojoj flert ume da bude vid rekreacije. Često ste na meti ljubomornih pogleda zbog svog atraktivnog držanja, ali i pameti. Stalno ste u akciji i vrlo ste svesni svojih kvaliteta, zbog čega vas mnogi doživljavaju kao prepotentnu osobu. Rođeni ste lider i baš sve vam ide od ruke. Kada postavite cilj, uspešno ostvarenje je zagarantovano. Vi ste stub, bez obrzira da li se radi o porodici, prijateljima ili kolegama. Izdaju i nepravdu nikada ne zaboravljate.

Slovo C

Ljubav je vaše drugo ime! Zaljubive ste prirode i nesebično delite svoje emocije. Mnogi misle da ste naivni, ali na sreću, ima i onih koji u vama vide čistotu i prave, iskonske vrednosti. Često na svoja pleća stavljate preveliki teret, što vas kasnije muči i pritiska. Uživate da pomažete ljudima, ali i životinjama. Vaša empatičnost i širina, pravi su blagoslov.  

Kao nov (Original)

Ako i posle dugotrajnog korišćenja vaš karmin izgleda kao kada ste ga tek otpakovali znači da ste vrlo pažljivi i odgovorni. Poštujete rokove, cenite svoje i tuđe vreme… Može se reći da ste pravi timski igrač koga kolege jako uvažavaju. Strogi, ali pravični, vi ste od onih ljudi koji ne vole isticanje. Osim što poštujete pravila, volite i da ih postavljate.

Pročitajte još o: Vodootporni karmini za leto

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Color Sensational Powder Matte Lipstick 10

    Poručite odmah
  • Full Throttle Lipstick

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, ruž, usne, test

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Probali smo sjaj za usne obogaćen hijaluronskom kiselinom koji će ti biti omiljeni ovog leta!

Jesi li čula za trend glaziranih usana? Ovaj trend će biti posebno popularan tokom leta, a uključuje samo jedan proizvod – sjaj za usne...