Šta sve možete uraditi dok vam se suši kosa?

Koliko puta vam se dogodilo da ispijate kafu dok vam se suše nokti? Vežba čini majstora, a uz par naših saveta, shvatićete da se tajna krije u savršeno isplaniranim koracima i tajmingu.

1. Kosa je oprana i umotana u peškir


Posvetite se T-zoni. Opustite lice, očistite pore i nagradite kožu pre nanošenja šminke. Kao u spa centru – samo u toplini sopstvenog doma. Maske za lice su u ovakvim momentima uvek dobrodošle, jer će peškir na najbolji način zaštititi vašu kosu.

2. Kosa je mokra i uredno očešćljana unazad

Ukoliko koristite neke preparate za kosu posle pranja, sada je vreme da ih nanesete. Odlična pauza za kožu lica, ali i odlična priprema za ruke, jer odmah nakon toga možete ih uposliti za lakiranje noktiju! Nakon lakiranja omiljenom bojom, nanesite na nokte top coat koji će biti final touch vašeg manikira.

3. Kosa je već počela prirodno da se suši

Do sada ste zasigurno osmislili kakvu biste frizuru poneli. Razdvojte kosu na delove i započnite feniranje. U početnoj fazi stižete, na primer, da operete zube.

4. Kosa je skoro skroz suva i bližite se cilju


Sezona bikinija samo što nije stigla te svaki trenutak treba koristiti za dostizanje savršene figure. Lagane vežbe za zategnuto telo neće vam teško pasti. A i niko neće moći da vam kaže da niste u potpunosti iskoristili vreme za sušenje kose! Očešljajte se, zakačite kosu i krenite sa šminkanjem!

5. Frizura je gotova


Sve što vam je sada preostalo je da izaberete omiljeni ruž!

Nećete sami sebi poverovati šta ste sve stigli da uradite u toku sušenja kose, a imaćete vremena čak i da se još malo razmislite o odevnoj kombinaciji. Da, vežba čini majstora, a u ovom slučaju – kraljicu beauty multitaskinga!

Pročitajte više: Pet trikova za bržu make-up rutinu

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Pure Clay Glow Mask

    Poručite odmah
  • Essie Good To Go

    Poručite odmah
  • L'Oreal Paris Lip Paint Matte 204 Red Actually

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, dnevna rutina

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hijaluronska kiselina moćni sastojak koji će pomoći tvojoj koži i kosi u pravilnoj hidrataciji!

Hijaluronska kiselina jedan je od najpopularnijih sastojaka za negu kože i zlatni standard kada je reč o anti-agingu...