Šta vaše obrve govore o vama?

Negovane obrve pravi su ukras lica. U poslednje vreme, ko o čemu - devojke o obrvama, njihovim oblicima, gustini... Zašto? Zato što one o lepotici koja ih nosi mnogo govore.

Možda niste znale, ali kada pažljivije sagledate svet obrva, spoznaćete značenje onih čija ste baš vi ponosna vlasnica. Takođe, ukoliko planirate promene, na pravom ste mestu!

Otkrivamo vam značenje šest najpopularnijih oblika obrva, te koje vaše karakteristike najlepše možete upravo kroz njih svetu i pokazati.

Tanke obrve


Teško donosite odluke, prilično ste neodlučni. Treba vam vremena i za, čini se, najjednostavnije stvari. Međutim, posmatrano sa strane mode i stila, bez obzira da li ste počupale obrve na tanko ili su vam po prirodi takve, topla preporuka - popunite ih makar malo. Naime, tanke obrve čine vas starijim nego što jeste, a to je svakako look kakav većina dama želi da izbegne.

Ravne obrve


Niste impulsivne, niti živite u oblacima. Krasi vas čista logika. Verujete u stvari koje su naučno dokazane. Ukoliko ste raspoložene za promene u ovom domenu, nije neophodno posegnuti ka pinceti, koliko ka veoma tankoj, suptilnoj olovci, kojom tu i tamo možete dodati kakvo zaobljenje. Malo impulsivnosti neće vam teško pasti, verujet nam.

Guste obrve


Prirodno guste obrve zahtevaju dobru negu. Trenutno su najtraženije, a već godinama ne silaze sa prvih mesta trendi izgleda. Smatrajte se srećnicom jer su vam obrve prirodno guste, ali držite ih pod kontrolom, kako biste izbegle neuredan look. Sve drugo već smišljeno kontrolišete, tako da uz malu pomoć gela, pokažite svojim obrvama ko je tu glavni. Ništa više.

Zakrivljene obrve


Veliki ste emotivac. U vašem društvu, vi ste onaj sanjar koji detalje (iz privatnog života posebno) ljubomorno čuva za sebe i jako ih voli. Prenesite malo tog vajba i na svoje prirodno zakrivljene obrve. Redovno ih čupajte i, savet plus - sve ono čime ih negujete nosite sa sobom, za uvek savršen izgled. Nema na čemu!

Neukroćene obrve


Vaš život ispunjen je divljinom, baš kao što su i vaše obrve. Ne vodite računa o bezazlenim stvarima, ne dotiču vas, zato ni redovno sređivanje obrva nije „vaša šoljica čaja“. Ali svakako, one na vama izgledaju savršeno! Međutim, trebalo bi da svakako pronađete proizvod koji odgovara samo vašoj neukroćenoj prirodi i koji će vam služiti za to da vodi računa o vašim divljim obrvama, tačno toliko da one ostanu savršene.

Zaobljene obrve


Wow, vi ste tako kreativne! Ali, to nije sve. Vaše obrve svetu govore i da ste osoba od poverenja, tako da ste sigurno među prijateljima onaj ka kome svi trče za savet, kada život postane malo gorak... Suptilnim oblikovanjem i uz pomoć olovaka čuvajte tu slatku liniju.

Pročitajte još: Top 3 maskare iz 2017.

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Brow Precise Fiber Filler Medium Brown

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Brow Precise Micro Pencil Soft Brown

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

L’Oréal Paris: Brow Artist pomada za obrve by @anastasijastasha

Obrve su veoma bitne, daju potpuno drugačiji, uokviren izgled licu, i posvećujem dosta vremena oblikovanju obrva...