Suptilni konturing u stiku by Dunja Jovanić

Dok svima ne uđem u glavu sa tim „natural“ trendom, neću odustati. Dok ovo pišem, setih se situacije od pre par nedelja, kada mi je prišla devojka koja mi je ispričala da svaki put kada krene da se šminka, govori u sebi „Dunja says skin is in“, međutim kada završi sa šminkom, više izgleda kao drag queen, nego kao neko ko primenjuje moj metod. Aliiiii, poenta je, važno je da primetite, čak i kada preterate sa šminkom. Ko radi, taj i greši. 

Elem, da se bacimo mi na konturisanje. 

Suptilni-konturing-u-stiku-by-Dunja-Jovanic

Konturisanje, kao trend, će veoma teško „izumreti“. I ja, da vam iskreno kažem, obožavam konturisanje. Međutim, u svemu postoji mera, i ne zaboravite onu staru – manje je uvek više

Pogotovo morate imati meru kada je leto, jer prvo što nije prijatno da na licu imate 26 slojeva, a drugo, leto je godišnje doba tokom kog treba da izgledate najsvežije u celoj godini. 

Proizvod koji ja ponovo koristim u poslednjih par nedelja jeste Maybelline Master Contour V-Shape Duo Stick, koji je kremast i vrlo lak za upotrebu, odličan za početnike, lako se razmazuje i izgleda jako prirodno i sveže. 

Proizvod ima tamnu i svetlu stranu.

Suptilni-konturing-u-stiku-by-Dunja-Jovanic

Svetlom hajlajtujete, odnosno posvetljujete centralni deo lica, dok tamnijim delom utopljavate lice i izražavate prirodne crte lica. 

Ono što ja praktikujem jeste da proizvod izblendam prstima kako bih dobila najprirodniji efekat. 

Nakon toga, dodam malo rumenila i hajlajtera iz nove Maybelline New Yoek Master Blush palete i spremna sam za svoj dan

Više na: 7 trikova za brzo jutarnje konturisanje

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Contour

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Blush

    Poručite odmah

Povezane teme: konturisanje

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminkanje bez ogledala

Draga Paula iz Make Up In The City ekipe je ovoga puta morala da odgovori na ovaj - no mirror makeup izazov, koji joj je Điki postavio i da nam pokaže...