Sve što ti treba za savršen ten

Najluđa noć je ostala za nama ali ostaje želja da izgledamo savršeno u svakom trenutku, bez obzira na povod.  Svaka devojka želi da se oseća lepom i poželjnom, a to je moguće samo ako je potpuno sigurna da ima besprekoran ten u svakom trenutku. Možda deluje nemoguće, ali ovo se vrlo lako postiže ako pri ruci imaš prave proizvode.  Sastavili smo za tebe listu must-have proizvoda, kako bi tvoje lice izgledalo savršeno, bez obzira na povod i vreme.

#1 Fit me tečni puder

Ovaj tečni puder ti pruža mogućnost da brzo i jednostavno prekriješ sve nepravilnosti i duboke pore, zbog kojih se osećaš nesigurno. Njegova lagana formula matira kožu lica, kontrolišući neželjeni sjaj. Fit Me Matte+Poreless tečni puder u tankom sloju obezbeđuje dobru pokrivenost bez osećaja težine ili efekta maske. Savršeno se stapa sa bojom tena I teksturom kože.

#2 Master Camo paleta korektora

Nakon nanošenja tečnog pudera, vreme je za korektor kojim ćeš prekriti podočnjake, crvenilo po koži i druge sitne nedostatke. Maybelline New York je kreirao Master Camo paletu korektora koja nepogrešivo koriguje i prikriva sve nesavršenosti tena. Ova paleta se sastoji od 6 korektora različitih nijansi, od kojih se dve koriste za korekciju, dve za prekrivanje i dve za highlight. Master Camo paleta sadrži sve nijanse koje su ti potrebne za savršen makeup.

#3 Fit me kompaktni puder

Fit me kompaktni puder je deo istoimene linije koju Maybelline ima u svojoj podnudi. Ovaj komapktni puder zaglađuje kožu i ujednačava ten. Njegova formula obeubeđuje dugotrajni mat efekat i savršeno se stapa sa bojom tena i teksturom kože. Fit me kompaktni puder ti garantuje besprekoran izgled koji je 100% prilagođen tvojoj koži.

Pročitajte još: Savršen ten bez tečnog pudera? Moguće je!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, korektor, kompaktni puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedam koraka za pravilno nanošenje tečnog pudera

Kako bi uspešno prekrila sve vidljive nepravilnosti na koži, nije dovoljno da tek tako razmažeš tečni puder. Neophodno je da imaš na umu sledeće korak...