Sve što ti treba za savršen ten

Najluđa noć je ostala za nama ali ostaje želja da izgledamo savršeno u svakom trenutku, bez obzira na povod.  Svaka devojka želi da se oseća lepom i poželjnom, a to je moguće samo ako je potpuno sigurna da ima besprekoran ten u svakom trenutku. Možda deluje nemoguće, ali ovo se vrlo lako postiže ako pri ruci imaš prave proizvode.  Sastavili smo za tebe listu must-have proizvoda, kako bi tvoje lice izgledalo savršeno, bez obzira na povod i vreme.

#1 Fit me tečni puder

Ovaj tečni puder ti pruža mogućnost da brzo i jednostavno prekriješ sve nepravilnosti i duboke pore, zbog kojih se osećaš nesigurno. Njegova lagana formula matira kožu lica, kontrolišući neželjeni sjaj. Fit Me Matte+Poreless tečni puder u tankom sloju obezbeđuje dobru pokrivenost bez osećaja težine ili efekta maske. Savršeno se stapa sa bojom tena I teksturom kože.

#2 Master Camo paleta korektora

Nakon nanošenja tečnog pudera, vreme je za korektor kojim ćeš prekriti podočnjake, crvenilo po koži i druge sitne nedostatke. Maybelline New York je kreirao Master Camo paletu korektora koja nepogrešivo koriguje i prikriva sve nesavršenosti tena. Ova paleta se sastoji od 6 korektora različitih nijansi, od kojih se dve koriste za korekciju, dve za prekrivanje i dve za highlight. Master Camo paleta sadrži sve nijanse koje su ti potrebne za savršen makeup.

#3 Fit me kompaktni puder

Fit me kompaktni puder je deo istoimene linije koju Maybelline ima u svojoj podnudi. Ovaj komapktni puder zaglađuje kožu i ujednačava ten. Njegova formula obeubeđuje dugotrajni mat efekat i savršeno se stapa sa bojom tena i teksturom kože. Fit me kompaktni puder ti garantuje besprekoran izgled koji je 100% prilagođen tvojoj koži.

Pročitajte još: Savršen ten bez tečnog pudera? Moguće je!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Master Camo Color Correcting Kit 1 - Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Fit Me Compact Powder

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, korektor, kompaktni puder

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nađa inspiriše: neka tvoje oči govore – druži mi se!

Nađa Stanojević je tu da te inspiriše i motiviše da održavaš svoj optimizam, sreću i da se raduješ ispunjavanju svih svojih želja za druženjem, izlasc...