Sve što treba da znaš o nezi kože u 20-im

Dvadesetogodišnjakinje često nisu svesne da je nega kože u tim godinama bitna kako za njihov trenutni izgled, tako i za godine koje dolaze. Odgovarajućom negom u mladosti možemo postaviti temelje za kvalitetnu kožu kasnije i samo moramo pratiti korake pomoću kojih će naša lepota biti i ostati vanvremenska.

Čišćenje lica u prvom planu


Ako pre spavanja zaboravljaš da skidaš šminku micelarnom vodom ili, pak, ne umivaš lice gelovima za umivanje, krajnje je vreme da to počneš redovno da radiš. Ovo je veoma bitan korak jer se čestice šminke i razne nečistoće preko dana skupljaju na tvojoj koži. Ako se ne držiš ovog „zlatnog pravila“, tvoja koža lica neće moći da odmori u toku noći, što na duže staze može prouzrokovati prerano starenje kože i bore.

Nezamenljiva hidratacija


U odnosu na to da li imaš suvu ili masnu kožu, upotrebi odgovarajuću hidratantnu kremu koja je lagana, ali dovoljno efikasna te adekvatno hidrira kožu. Hidratantna krema je svažan korak za jutarnje buđenje i večernju negu pre spavanja.

Poseban fokus na predeo oko očiju


Tek sa godinama postajemo svesne da i koža u predelu očiju neće zauvek ostati mladalačka. Upravo zbog toga je bitno koristiti posebnu kremu za ovaj deo lica jer je koža oko očiju tanka i stoga dodatno osetljiva.

Zaštita od sunca


Zaštiti svoje lice od štetnih sunčevih zraka čak i kada je napolju oblačno. Naime, zračenje može negativno uticati na tvoju kožu lica pa je važno da koristiš kremu sa zaštitnim faktorom u bilo koje doba godine i u bilo kojoj prilici – ne samo kad ideš na plažu.

Dodatna nega za fenomenalne rezulatate u budućnosti


Tri reči: maske za lice. Jednom ili dvaput nedeljno, ovaj beauty ritual će ti oduzeti samo malo više vremena za negu kože, ali tih dodatnih 10 minuta možeš iskoristiti da pročitaš knjigu ili uradiš nešto što već dugo odlažeš.

Nakon nekog vremena i redovnom upotrebom L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline, tvoja koža će biti „razmažena“ ovim povlašćenim detoks tretmanom i nagraditi te blistavošću koja će potrajati bez obzira na tvoje godine.

Pročitaj još: Najbolji način da oporavite kožu lica nakon treninga

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Micellar Water

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Illuminating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Cleansing Gel

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: nega, maske za lice

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

TOP 5 najboljih hidratantnih krema za zimu

Svaki tip kože zahteva hidrataciju, a najbolje hidratantne kreme za zimu, pored toga što obezbeđuju hidrataciju kože, one je i dubinski hrane i revita...