Svetle ili tamne nude usne?

Tamnije ili svetlije? Pitanje koje verovatno postavljaš sebi svaki put kada se spremaš u avanturu zvanu nude usne. Možda ti izbor prave nijanse deluje kao težak zadatak, ali poznati šminkeri tvrde da su samo tri pravila dovoljna za rešenje ove večite dileme. Koja su to pravila?

1. Kakav je tvoj ten?


Nijansa karmina koja ti najbolje pristaje zavisi od tena tvoje kože. Ako imaš tamniji ten, savetujemo ti da za svoje usne biraš tamnije nude nijanse, kako bi izbegla neprirodan izgled. Sa druge strane, devojkama svetlijeg tena pristaju svetlije nude nijanse, koje na vrlo suptilan način naglašavaju njihovu prirodnu nežnost.

2. Šta želiš da postigneš?


Ovo pitanje bi trebalo da postaviš sebi svaki put pre nego počneš sa šminkanjem. Ako želiš da lepota tvojih očiju bude u prvom planu, neka tvoj izbor bude nude ruž u svetlijoj nijansi. Tako ćeš istaći lepotu svojih očiju, a tvoj osmeh će ostati dovoljno primetan i jednako čaroban. Ako spadaš među devojke koje ne vole jaku šminku a oči su ti uvek diskretno našminkane, onda su tamnije nude nijanse tvoj savršen izbor.

3. Koji je povod?

Kao što svoj celokupni look detaljno planiraš u zavisnosti od prilike, doba dana i povoda, tako i izbor nude ruža treba prilagoditi situaciji za koju se nosi. Svetlije nijanse su odličan izbor kako za dnevni, tako i za svedeni, poslovni makeup look. Za nezaboravan noćni provod sa prijateljima, obavezno biraj tamnije nude nijanse.

Pročitajte još: Mat ili sjajni nude ruževi?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction 634 Greige Hype

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Blush in a Rush

Povezane teme: karmin, usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup tutorijal by Anastasija: Anastasijin svakodnevni makeup look

Anastasija je otkrila koje to trikove u toku šminkanja za svoje dnevne obaveze najčešće primenjuje...