Svetski dan prijateljstva: Kako da obraduješ svoju najbolju drugaricu

Ako si imala sreće i pronašla osobu koja je uz tebe na svakom tvom koraku, koja te podržava u svemu, pa i u najvećim ludostima, koja deli nesebične i iskrene savete, koja je bolja u čuvanju tvojih tajni i od tebe same, koja je tu za tebe u tvojim najgorim momentima u životu i sa kojom si u stanju da se zasmeješ do suza, onda sa punim pravom takvu dragocenu osobu, možeš da nazoveš svojom najboljom drugaricom.

 

#BFF

U današnje vreme, često u svojoj okolini možeš čuti upotrebu skraćenice BFF u govoru i haštaga na Instagram profilima, onda kada zaista označavaju pravu povezanost između dve drugarice. Pravo prijateljstvo ne mora da se meri ni sa brojem godina vašeg prijateljstva, ni sa brojem puta koliko si prešla preko nečega i oprostila nekome i slično. Ono je nemerljivo. Predstavlja broj neprospavanih noći kada tvoja drugarica ima problem, nebrojene minute telefonskog razgovora o banalnim stvarima i sitnicama i vestima koje menjaju tok nečijeg života, beskonačne osmehe koje ste zajedno delile i suze koje ste jedna zbog druge isplakale, one poglede za koje samo vas dve znate značenje. Pravo prijateljstvo je nemerljivo i posebno.

Svetski dan prijateljstva

Danas je dan kada se obeležava prijateljstvo i ovo je savršena prilika da svoju najbolju drugaricu obraduješ poklonom kao malim znakom pažnje. Zašto ne bi iskoristila ovaj dan i obradovala je korisnim i lepim poklonom, a svi vole poklone, zar ne?

 

Kako da obraduješ svoju najbolju drugaricu – ovaj poklon će se dopasti baš svakome

Nama devojkama nikada nije dovoljno proizvoda za šminkanje. Koliko god da ih imamo, uvek nam je drago da navratimo u najbližu drogeriju i da kupimo još samo jednu sitnicu ili da makar testiramo najnoviji proizvod omiljenog brenda.

Zato ti predlažemo da drugaricu obraduješ jednim jednostavnim poklonom – ružom za usne. Karmini su nosivi u svim prilikama, popravljaju izgled u trenu i često im je pristupačna cena. Sigurni smo da bi se tvojoj drugarici dopao neki ruž iz Maybelline New York kolekcije Made For All. Kod ove kolekcije je sjajno što su ruževi kreirani tako da odgovaraju svakom tenu. Bilo da tvoja drugarica voli mat crvenu, pink, ljubičastu ili neutralnu nijansu, zahvaljujući specijalno odabranim pigmentima, svaka nijansa će se savršeno prilagoditi njenom tenu. Zato, za koju god boju da se odlučiš, šanse da pogrešiš su minimalne. Made For All ruževi kreirani su tako da pristaju svakom tenu i čine usne neverovatno glatkim i izazovnim! Zbog toga, izaberi onaj za koji smatraš da najbolje odgovara karakteru tvoje prijateljice, a sve drugo prepusti ovom super poklonu.

Uz ruž možeš još i da joj napišeš poruku i da joj pokažeš koliko ti je stalo do nje i do vašeg prijateljstva!

Obeleži i ti ovaj dan sa svojom prijateljicom, uz pravi poklon i Made For All kolekciju! :).

P.S. Ne zaboravi, svaki dan je dobar povod za pokazivanje ljubavi, a poklonima se svako raduje, ma koliko skroman bio.

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Ruby For Me 385

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Mauve For Me 373

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Red For Me 382

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Fuchsia For Me 379

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Plum For Me 388

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Color Sensational Made For All Pink For Me 376

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, karmin, ruž, usne, mat, mat usne, proleće, crveni ruž, crveni karmin, Maybelline New York, #bff, Made For All

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su braon nijense koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu ali braon nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi se da ih nosiš na svojim usnama...