Svetsko prvenstvo i šminkanje, da ili ne?

Svetsko prvenstvo u fudbalu stiglo je u svoju najuzbudljiviju fazu! Euforija traje nedeljama, a kako se bliži kraj Mondijala, za neke od navijača oba pola ne prestaju da postoje druge sfere interesovanja - postoji samo fudbal.

Ukoliko baš i ne volite prvenstvo ovaj scenario vam je poznat: Oprostile ste se od daljinskog upravljača još početkom prošlog meseca. Odgovore na postavljena pitanja dobijate sa ogromnim zakašnjenjem, a kada konačno stignu obično nemaju ama baš nikakve veze sa pitanjem.

Fudbal i make-up, zašto da ne?

 

Bilo da pratite fudbalsko prvenstvo ili ne, ovakva velika dešavanja su odličan izgovor da budemo smele kada je u pitanju šminkanje. Evo prilike da običajeni letnji makeup zamenite zabavnim, mondijalskim.

Ako niste u Rusiji i niste se zaputile na tribine, umesto boje za lice, oslonite se na omiljene make-up proizvode koje već imate.

U duhu prvenstva, izaberite adekvatnu paletu senki. Pažljivo ublendajte boje koje odgovaraju zastavi reprezentacije za koju navijate. Iskoristite sledeću utakmicu kao izgovor za eksperimentisanje bojama koje u redovnim okolnostima možda nikada ne biste stavili na kapke. Leto, lepršava garderoba i jarke boje, svakako će vam ići na ruku ukoliko se odlučite za ovaj mali makeup test.

Šarena strana fudbala

 

Zamislite samo boje zastave Brazila na svojim kapcima - egzotično stapanje zelene i žute… Smela kombinacija koja će istaći vaše oči i zasigurno privući veliku pažnju znatiželjnih pogleda! Na isti način, na kapke možete naneti i boje drugih reprezentacija koje vi, ili vaši partneri i prijatelji bodrite na Svetskom prvenstvu. Ne zaboravite da bi prilikom naglašavanja očiju, ostalu šminku trebalo svesti na minimum. Hajlajter će biti vaš super-saveznik, jednako kao i volumizirajuća maskara. Usne namažite nekom neutralnom, koralnom bojom, ili još bolje, nanesite samo izdašan sloj sjaja, i to je sve!

 Ne zaboravite da je u filmu “Mondijalska groznica” glavna uloga poverena upravo vašim očima, sve druge role su sporedne.

Za koju god varijantu da se odlučite, nećete pogrešiti. Igrajte se bojama, jer je leto pravo vreme za to, a Svetsko prvenstvo je samo savršen izgovor.

Pročitajte još o: Makeup za sporty devojke – Yes or No?

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline SuperStay Matte Ink Loyalist

    Poručite odmah
  • Maybelline New York City Kits Urban Light

    Poručite odmah
  • Maybelline New York Big Shot Daring Black

    Poručite odmah

Povezane teme: šminka, senke za oči, ruž, sjaj za usne

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Obradujte nekoga za Osmi mart: Najbolji beauty pokloni za Dan žena

Smatramo da žena uvek treba da podrži ženu i zato je Osmi mart idealna prilika da drage osobe u svom životu obradujemo pažljivo biranim poklonom...