Tajna jake kose je u jednom vitaminu!

Pokušavaš da pustiš kosu, ali ona konstatno puca i lomi se. Da ne pominjemo vlasi koje ostaju na četki ove jeseni. Noćna mora svake zene, zar ne?

Ako si se i ti našla u ovom beauty košmaru, onda je možda pravo vreme da se zapitaš da li ti nedostaju vitamin B3 i biotin.

A kakve veze ovi vitamini imaju sa tvojom kosom i šta ih čini tako posebnim? Mnogo toga.

 

Vitamin B3 je glavni „krivac“ za rast kose i daje ti mogućnost da se rešiš svih problema sa slabom kosom. Ima ga u avokadu, suncokretovim semenkama i tunjevini, zbog njega vlasi postaju deblje i gušće, a tvoja „griva“ izgleda moćnije i zanosnije.

Slično tome, biotin je najveći neprijatelj opadanja kose i s razlogom ponosno nosi nadimak vitamin H (H od hair). Može se naći u spanaću i bademina, a kao i vitamin B3, i biotin se nalazi u mnogim dodacima ishrani.

Međutim, suplementi ti sada nisu potrebni, jer ćeš ova dva sastojka za snažnu i otpornu kosu dobiti na malo drugačiji način.

Reč je o Elseve Arginine Resist X3 šamponu, regeneratoru i maski, koji će s razlogom ući i zajedno ostati u tvojoj rutini nege kose.

Tajna jake kose je u jednom vitaminu!

Pošto nam iz L'Oréal Paris laboratorije stiže unapređena verzija ove već poznate linije, njena poboljšana formula ti sada daje više od jednog razloga da zajedno prkosite lomljenju i opadanju kose.

Pored već proverenih arginina i proteina, ovde je sve podignuto na viši nivo uvođenjem dva nova, dodatna sastojka. To su ni manje, ni više nego gore pomenuti vitamin B3, koji sa pomenutim pobedničkim duom obogaćuje sadržaj Arginine Resist šampona i regeneratora, kao i biotin, koji predstavlja treću komponentu maske.

Zajedno, svi ovi elementi imaju trostruko dejstvo: hrane kosu od korena, obnavljaju vlas sve do srži i štite od lomljenja. Sve u ime tri puta otpornije i snažnije kose koju, bez izuzetka, zaslužuje svaka žena.

Pročitaj još: Crveni karmini koji će se najbolje slagati uz vašu boju kose

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Arginine Resist x3 Reinforcing Shampoo

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Arginine Resist x3 Reinforcing Conditioner

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Arginine Resist x3 Masque

    Poručite odmah

Povezane teme: nega, kosa

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Skidanje šminke: sve što treba da znate

Možda niste znali ali ako jedno veče ne skinetš kompletnu šminku, posledice mogu biti velike i dugotrajne....