Tajna oružja poznatih dama: Kako da tvoje noge izgledaju odlično u nakraćem mogućem roku?

Niste na vreme povele računa o ishrani i zaobilazile ste teretanu u najširem mogućem luku? Ne brinite, vaša kazna neće biti odricanje od šortseva i mini suknji! Postoji kratkoročno rešenje koje će vam pomoći da se rešite najomraženijeg ženskog neprijatelja - celulita!

Postoje trikovi koji će vam pomoći da se rešite celulita i zablistate u svojim omiljenim vrućim pantalonama.  Ako niste uspele da ga se rešite u potpunosti ili ste, pak, kasno krenule u ovu borbu, samo pratite naše savete, a celulit se neće ni nazirati.

Lak za kosu 

Stanite uspravno i lak sa jakim učvršćivačem poprskajte na kritične delove. Celulit će se manje videti i zbog toga jer će njegov sjaj prelamati svetlo, što će takođe vizuelno sakriti ružne rupice. Lakom za kosu možete da učvrstite i labavu kožu na gornjem delu ruku. Većina modela i manekenki se služi ovim trikom, kao na primer i Džidži Hadid. Kada pozira u vešu ili kupaćim kostimima, uzme lak za kosu i omraženi celulit nestane za tili čas!

Sredstvo za samopotamnjivanje

Celulit se najviše ističe na svetloj koži, zato se poslužite sredstvom za samopotamnjivanje. Nemojte preterivati, već se trudite da postignete prirodnu preplanulost. Nakon što potamnite, moćete se poslužiti još jednim sredstvom, tečnim hajlajterom ili mlekom za telo koje sadrži svetlucave čestice koje će dodatno zakamuflirati celulit. Prelepa latino zavodnica i te kako zna za ovu mini diverziju, a svetlucave čestice u kombinaciji sa tamnijim tenom su njenom tajno oružje!

Hladna voda

Hladna voda zateže kožu. Što hladnijom vodom (koliko možete da izdržate) barem pet minuta tuširajte područje tela zahvaćeno celulitom i celulit će privremeno nestati. Ovom metodom se koriste sve dame koje ne vole agresivne metode, a preporučuje je i Viktorija Bekam. . Ono što je kod ove metode dobro jeste što je možete praktikovati svakodnevno i na taj način ubrzati proces oslobađanja od celulita.

Pročitajte više o: Dženifer Aniston vs Andželina Džoli

Povezane teme: nega, poznati, stil, moda

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Multimasking: 4 načina na koje možeš da isprobaš ovaj praktičan trend

Otkrivamo vam sve sto nisi do sada znala o multimaskingu...