Tajni trik za punije obrve

Pogledale ste milion video tutorijala za popunjavanje obrva? Kupile svaku moguću olovku, četkicu i gel, a vaše obrve i dalje ne izgledaju savršeno? Bez obzira šta radile, kojim proizvodima i sa koliko strpljenja, delovi vaših obrva još uvek izgledaju nepotpuno, a vi ste na korak od toga da se pomirite sa tim da one nikada neće izgledati savršeno? Nikako! Otkrivamo vam trik koji će vaše obrve učiniti, u najmanju ruku, senzacionalnim!

Prvo je neophodno da obrve (na kojima nemate ni jedan jedini proizvod) dobro raščešljate i to četkicom koja je za to namenjena.


Tokom ovog koraka ne možete koristiti pincetu, ali primarno je da makazicama skratite sve duže dlačice. Kada su vaše obrve besprekornog oblika možete da pređete na sledeći korak.

Na sve delove gde vam nedostaju dlačice nanesite senke za popunjavanje obrva.


Proces ponovite nekoliko puta dok ne dobijete savršeno popunjene obrve. Na kraju, raščešljajte ih i spremne ste za dalje šminkanje očiju.

Pročitajte još: 3 greške sa obrvama

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Light to Medium

    Poručite odmah
  • L'Oréal Paris Brow Artist Genius Kit Medium to Dark

    Poručite odmah

Povezane teme: obrve

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako istaći oči kada nosiš zaštitnu masku: video tutorijali

Nošenje zaštitne maske je, svidelo se to nama ili ne, postalo naša svakodnevica. Međutim, to ne znači da ne treba da iskoristimo ovu promenu na najbol...