Tečni puder u svim prilikama

Casual look


Kreiranje dnevnog looka ume da bude prilično zahtevan posao i mnogim ženama često zadaje probleme. Dnevna šminka treba da bude nežna ali kategorična, neprimetna ali da naglašava sve vaše prednosti. Za početak, osnova svake dobre šminke je tečni puder. Kada ga pravilno i sa merom koristite, tečni puder će vam pomoći da šminka izgleda zaista očaravajuće. Prvo pravilo dnevne šminke glasi: koristite laganije tečne pudere koji imaju dobru pokrivnu moć, a ujedno dozvoljavaju koži da diše.

Za naporne dane, kada ste zatrpani obavezama, preporučujemo vam da izaberete tečni puder sa mat efektom. Mat puderi ublažavaju dodatni sjaj kože, posebno ostljive T-zone. Naš prvi izbor je uvek Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless čarobnjak!

Formalni look


Događaji poput poslovnih sastanaka, svečane večere ili odlaska u pozorište obično zahtevaju malo više vremena i truda kada je šminka u pitanju. Za razliku od dnevne varijante, večernja šminka je teža i dosta jača. U tom slučaju, savetujemo vam da koristite tečne pudere koji imaju veoma visoku moć prekrivanja i samo jednim nanošenjem mogu da izjednače ten. Takvi proizvodi, osim što besprekorno prikrivaju nedostatke lica, dodatno štite i neguju kožu, što ih čini idealnim izborom za sve koji vode računa o svojoj make-up rutini.

Idealno rešenje za formalni look su tečni mus puderi. Mus puder prekriva sve nedostatke i čini kožu svežom i neverovatno glatkom.

Pročitajte više: Kako da izbegnete greške kod nanošenja tečnog pudera

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Fit Me Matte+Poreless 130 Buff Beige

    Poručite odmah

Povezane teme: tečni puder, puder, večernja šminka, dnevna šminka

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Beli kreon: Novi makeup trend 2022!

Mnoge devojke zaziru od bele boje i retko je uključuju u svoju makeup rutinu. Ipak, trendovi diktiraju suprotno...