Top 3 maskare iz 2017.

Kraj godine je pred nama i uskoro ulazimo u novu godinu sa novim nadama i snovima. Ono što sasvim sigurno ostaje isto jeste želja svake devojke da izgleda savršeno. A savršeno našminkane oči su sastavni deo svakog efektnog makeup looka.

Koji su to proizvodi koji su tokom ove godine naše trepavice činile idealnim i zavodljivim?

Miss Baby Roll

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Četkica L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskare ne samo što obuhvata svaku trepavicu posebno, već ih savršeno uvija da efekat uvijenosti ostaje tokom celog dana. Zato je ova maskara pravi izbor za sve devojke koje nemaju dovoljno vremena tokom dana za sitne popravke šminke.

Pored standardne crne varijante, Miss Baby Roll se može naći u ljubičastoj i indigo nijansi, kao i u vodootpornoj crnoj verziji. U prazničnim noćima, trend trepavica u boji se vraća na scenu, pa smo sigurni da će Miss Baby Roll i dalje biti must-have proizvod svake devojke koja prati beauty trendove. Za malo ekscentričnosti i zavodljivosti u pogledu, ne treba ti ništa više!

False Lash Superstar XFiber


Maskara koja obećava dramatičan efekat veštačkih trepavica. XFiber daje trepavicama ekstremnu dužinu i volumen i to u dva koraka. Prvi korak se sastoji u nanošenju baze koja trepavicama daje željeni obim, a drugi korak je ono što ovu maskaru čini posebnom. Drugi deo sadrži vlakna koja čine trepavice gušćim i vidljivo dužim.

Ova maskara na nežan način neguje trepavice, što je dodatno učvršćuje na poziciji naših favorita.

Paradise Extatic


Maskara koja brine o tvojim trepavicama – tako bismo opisali Paradise Extatic maskaru. Njena formula je obogaćena specijalnim uljima koja ne isušuju trepavice. Naprotiv, ovaj proizvod ih čini mekanim poput pera.

Četkica Paradise maskare nije silikonska i napravljena je tako da savršeno razčešljava čak i najsitnije trepavice. Kažu da ova maskara tvoje trepavice vodi u raj, te mi nakon svega zaista nemamo razloga da sumnjamo u to!

Pročitaj još: Odvedite svoje trepavice u raj! By @anastasijastasha

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris False Lash Superstar XFiber Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

  Poručite odmah

Povezane teme: maskara, oči

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Da li si spremna da uz pomoć novog makuep trenda oživiš svoju omiljenu Barbi lutku iz detinjstva?

Nakon što je objavljen zvanični trejler za film "Barbi", interent je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je reč...