Top 5: Drogerijske maskare koje odlično rade svoj posao!

Postoji veliki broj makeup proizvoda bez kojih žene ne mogu da zamisle svoj dan. Ali ipak, jedan od njih se izdvaja kao onaj najbitniji. Bilo da se šminkamo za neku posebnu priliku ili nešto ležernije (za svaki dan), bez ovog proizvoda ništa ne bi imalo smisla. Već znate da se radi o maskari, o proizvodu koji daje final touch svakom šminkanju. A sa druge strane, kada nismo raspoložene za šminkanje, jedan sloj maskare na trepavicama biće dovoljan da potpuno osveži naš izgled. S obzirom da postoji zaista veliki broj maskara na tržištu, često smo u dilemi koju da izaberemo. Za tebe smo napravili listu od pet maskara, koje daju sjajne rezultate, a možeš ih naći u drogerijama po pristupačnim cenama.

1. Maybelline New York Lash Sensational 

Na prvom mestu izabrali smo već dobro poznatu Lash Sensational maskaru, pre svega jer pruža neverovatan volumen trepavica. To joj omogućava četkica koja je sastavljena od deset slojeva češljića, koji razdvajaju svaku trepavicu. Formula ove maskare obogaćena je uljem divlje ruže i mineralnim pigmentima, koji čine boju intenzivnijom. Oduševiće te činjenica da je ova maskara jedan od omiljenih makeup proizvoda velikog broja poznatih influenserki. A ona sada dolazi i u novoj burgundy boji. Stoga, ako želiš da uneseš malo promena u svoj svakodnevni makeup, sa braon maskarom nećeš pogrešiti. Ipak, ako si više za klasiku, tu je nekoliko varijanti crne Lash Sensational maskare, Very Black, Intense Black, kao i vodootporna crna maskara. Koju god da izabereš, sigurni smo da nećeš pogrešiti.

2. NYX Professional Makeup Super Luscious Stacked

Zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli, ova maskara ostavlja besprekoran trag na trepavicama, bez grudvica. Ima ravnu četkicu, pomoću koje se ravnomerno raspoređuje celom dužinom. Njena glavna prednost je što pruža intenzivan volumen, a za dodatni efekat možeš da je naneseš u više slojeva. Super Luscious Stacked maskara postoji i u vodootpornoj varijanti, koju ti preporučujemo da koristiš tokom letnjih meseci.

3. L'Oreal Paris Lash Paradise Intense Black

Ova maskara poseduje veoma mekanu četkicu, koja joj omogućava ravnomerno nanošenje od korena trepavica do vrha. Njena intenzivno crna i kremasta formula omogućava veliki volumen i dramatično crne trepavice. Prednost ove maskare je što je pogodna za osetljive oči, pa ako ti se do sada dešavalo da ti oči suze nakon nanošenja maskare, o tome ne moraš više da brineš. To takođe važi i ako se odlućiš za L’Oreal Paris Lash Paradise maskaru u braon boji.

4. Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

Maskara koja je sprecifična po svojoj veganskoj formuli, ima uvijenu četkicu koja omogućava veoma lako nanošenje. U samo nekoliko poteza trepavice će izgledati duže i gušće. Curl'n'Bounce četkica uvija trepavice i daje im volumen, dok ih Memory Curl formula drži uvijenim i do 24h. Uz ovu maskaru zanimljivog pakovanja, možeš zaboraviti na uvijače za trepavice.

5. NYX Professional Makeup Tinted Brow maskara za obrve

Ako si mislila da postoje samo maskare za trepavice, prevarila si se. U poslednjih nekoliko godina na tržištu se pojavio veliki broj maskara za obrve. I za veoma kratko vreme su stekle veliku popularnost. Što se nas tiče, sasvim opravdano, jer je ovaj proizvod veoma koristan. Maskara za obrve mogućava postizanje savršeno definisanih obrva. NYX Professional Makeup Tinted maskara dolazi u čak pet nijansi, od pepeljasto plave, do tamno smeđe. Zahvaljujući tome, nećeš imati problem da izabereš onu koja najviše odgovara boji tvojih obrva. Uz ovu maskaru kreiraćeš prirodan izgled obrva, koje su od velike važnosti za celokupan izgled lica.

Pročitaj još: Ove boje za kosu će biti pravi HIT u 2022. godini!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Lash Sensational Mascara

  Poručite odmah
 • L'Oreal Paris Lash Paradise Intense Black

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Super Luscious Stacked

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Colossal Curl Bounce Very Black

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Tinted Brow

  Poručite odmah
 • Maybelline New York Lash Sensational Burgundy

  Poručite odmah
 • L’Oreal Paris Lash Paradise Moonlight Brown

  Poručite odmah
 • NYX Professional Makeup Super Luscious Full Figured

  Poručite odmah

Povezane teme: šminka, maskara, oči, Maybelline New York, trepavice, NYX Professional Makeup , L'Oreal Paris

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Novi skincare trend koji je zaludeo svet-Glazed Donut trend, trik je u pametnim slojevima!

Želiš da ti koža sija, tu je novi skincer trend koji je zaludeo svet, u pitanju je Glazed Donut trend...