Top 6 make-up stvarčica koje ćete uvek nositi sa sobom u narednoj sezoni

Uz naše savete, uvek ćete biti spremni za akciju! Kada steknete naviku da ove sitnice nosite uvek sa sobom, izgledaćete savršeno u svakoj prilici!

1. Odmah u torbu koju ste izabrali za ovaj dan spakujte maramice za skidanje šminke. Čim osetite da je dosta, i da je vreme za malo osvežite kožu, za prvu pomoć one će vam biti kao poručene (posebno ukoliko nemate vremena da se vratite kući). S druge strane, praktične su ukoliko poželite da promenite boju ruža i to odmah.

2. Zato, zajedno s maramica, ponesite i karmin. Predlažemo mat pink, burgundi ili večni crveni. To su veoma moderne varjiante. Možete za treptaj oka promeniti izgled iz dnevnog u večernji i recimo otići na neki koktel ili dejt. Nikad se ne zna!


3. S druge strane, sa sobom treba imati balzam za usne u boji. Za sve ostale varijante gde jak ruž nije prikladan. A sem što je atraktivan, balzam za usne u boji pre svega neguje vaše usne.

4. Termalna voda! Dugi letnji dani su nezamislivi bez ovakvog osveženja za kožu. Rashladiće vas i instant hidrirati lice željno svežine.

 

5. Peta super stvarčica - omiljena maskara. ​

Maskara kao najlepša tajna... Ukoliko počnete da je nosite sa sobom, znatno lakše ćete "popravljati" vaš look. S druge strane, ako ne stignete da se našminkate, maskara koja vas čeka u tašni je taman tu da je stavite. Praktično, zar ne?

6. Ne zaboravite da ponesete sa sobom kompakt puder. Ne previše težak, ipak idu veoma topli dani. Idealno bi bilo da ima i ogledalce. Za jednostavan "touch up", bilo kada i bilo gde i instant ujednačen ten bez sjaja. Za putovanja - nezamenljiv!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Vivid Matte Electric Pink Maybelline New York

  • Baby Lips Maybelline New York

    Poručite odmah
  • Grandiose Extreme Lancome

  • Vichy Eau Thermale

  • True Match The Powder L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Povezane teme: leto

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Multimasking: 4 načina na koje možeš da isprobaš ovaj praktičan trend

Otkrivamo vam sve sto nisi do sada znala o multimaskingu...