Top pet nijansi ruževa za usne za svaku priliku

Postoji nepisano pravilo da svaka dama ima svoju nijansu ruža, na njoj je samo da je otrkije. Ukoliko ne možete da zamislite make up look bez karmina ili, pak, želite da investirate u ovaj make-up proizvod, ovih 5 nijansi su must have upravo zato što su nosive u svakoj prilici. 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


1. Crveni ruž

Crveni ruž je klasik kada je reč o make-up proizvodima. Iako je nekad bio rezervisan samo za večernje sate, crveni karmin se sada nosi i u dnevnim varijantama. Takođe, nekada je važilo pravilo da ukoliko nosite crveni ruž, ostatak make-up-a treba da bude sveden, međutim, ovo pravilo više ne važi.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on

 

​2. Karmin u nude nijansi

 Karmin u nude nijansi izuzetno je zahvalan za kombinovanje. Koje god boje naneli na lice i bez obzira na boje vašeg outfita, nude karmin je uvek pravi izbor. Spoj prirodnog i efektnog u jednom proizvodu učiniće ga vašim omiljenim. 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


3. Pink karmin

Mnogi bi pomislili da je pink karmin nepotreban svakoj dami koja u svom neseseru ima crveni. Velika greška! Iako na prvi pogled slične, crvena i pink se razlikuju po toplini podnijanse, a pink je možda pogodniji izbor za prolećne i letnje dane. 


4. Svetloroze ili karmin u boji breskve

Svetloroze ili karmin u boji breskve kao alternativa za nud karmin. Kada jednostavno poželite da osvežite svoj make-up look, posebno u dnevnoj varijanti, nanesite ruž u nekoj od ove dve preporučene nijanse. 

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


​5. Ruž u tamnoj nijansi


Ruž u tamnoj nijansi po izboru je imperativ prethodne, sadašnje, ali i buduće sezone. Bilo da se odlučite za tamnoljubičasti, bordo ili crni, važno je samo da ga nosite samouvereno.

 

A photo posted by @_mymakeup__ on


Pročitaj više: Tri trika za postojani ruž za usne 

Povezane teme: šminka, karmin, ruž

Registrujte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati šminku za svetao ten

To što imate svetao ten nije prepreka – naprotiv, možete pretvoriti boju svoje kože u svoj najveći adut tako što ćete odabrati prave makeup proizvode...