Top tri jesenja make-up trenda

Nakon letnje eksplozije boja, jesen nam donosi nove tonove. Ono po čemu ćemo pamtiti ovu sezonu jeste neverovatan spoj glamura i  ekspresivnosti koji će vašem licu pružiti upečatljiv i dramatičan izgled koji se ne zaboravlja.

#1 Konturisanje

Konturisanje je i dalje važan trenutak jesenje make-up rutine. Dakle, hajlajter je i dalje obavezan, ali treba obratiti pažnju na tonove kojima konturišemo lice. Jesen nam donosi hladnije boje koje bi trebalo savršeno uklopiti  sa  zlatnim i nežnim tonovima kako biste postigli sveži I zdravi izgled. Važno je napomenuti da ove sezone treba izbegavati tamno braon nijanse u konturisanju i upotrebu bronzera koji će vašem licu dati neprirodan i umoran izgled.


#2 Pogled koji osvaja

Jesen nam donosi i novu paletu senki. Od zlatnih i bronzanih nijansi do tamno braon, ljubičaste, ali i primesa crvenih – jesenja paleta je idealna za postizanje dramatičnog izgleda. Naravno, i ove sezone će vaš pogled ostati savršeno uokviren, te je ajlajner kozmetički proizvod koji je nezaobilazan i ove sezone. Uz zlatne tonove koji počinju od unutrašnjosto vašeg oka, prepustite se čarima nove sezone i eksperimentišite i sa tamnijim nijansama koje ćete postaviti ka spoljašnjem delu oka.


#3 Neodoljive usne

Nijanse bobičastog voća su savršen odabir i ove sezone, te  svoje usne možete istaći tamnijim ljubičastim nijansama ili neutralnim tamno ružičastim tonovima. Ukoliko želite da da istaknete svoju senzualnost i zavodljivost, odvažite se i na crvene nijanse koje ćete savršeno ukopiti sa zlatnom senkom.


Pročitaj više o: Throwback i inspiracija sa PFW  L'Oreal Paris Gold Obsession Party by @anastasijastasha 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Rich Lip Palette Red

    Poručite odmah
  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

    Poručite odmah

Registrujte se / Prijavite se